Sløjfe til håret

Den anden dag blev jeg så inspireret af Puk, at jeg også måtte lave en sløjfe – min er bare til håret og af Hama perler. Jeg har limet perle sløjfen på et stykke karton, men tænker nu, at det ville være fint med et stykke Veledon med stof på begge sider (evt. strøget på med Vliesofix på bagsiden), ville lige give den sidste finish.

Om lidt drager jeg til Odense og siden Vejle, på en blandet arbejds og fornøjelses tur – ikke dårligt!

Ønsker jer alle en farverig og dejlig weekend :0)

Materialer fra Creativ Company

11 Comments

 1. Britta 21. maj 2010 at 9:21

  HVor er den sød. Det kan være jeg lige snupper ideen, for jeg mangler nogle gaver til de tøser der kommer til børnefødselsdag næste weekend 🙂

  Reply
 2. groovymama 21. maj 2010 at 12:12

  Hvor er den skøn…tænker at jeg vil sætte min ældste datter i sving med at kreere noget lignende 🙂

  kh
  Trine

  Reply
 3. kardemomme 21. maj 2010 at 14:09

  Hei Karen Marie :))For en søt ide! Jeg elsker Hamas-perlene som jeg tror vi har omtrent en million av..De kan brukes til så mye forskjellig og jeg tror alle barn (og mødre)elsker dem 🙂
  Du har laget noe helt fantastisk mye nytt siden sist jeg var innom. De siste ukene har vært travle og jeg har ikke hatt tid ved bloggen. Ser jo nå at jeg har gått glipp av mye, men så er det desto hyggeligere å kunne opddatere seg igjen. Ser at du skal ha en herlig weekend. Vi skal være hjemme og bygge ny terrasse men skal ha besøk innimellom. De langhevede småbrødene du la ut oppskrift på under her så lekre ut og jeg skal notere meg oppskriften. Ha en herlig pinse med flott vær! Klemmer fra Kardemomme :))

  Reply
 4. Puk 22. maj 2010 at 19:47

  Hej Karen Marie. Det er da skønt at se “min” sløjfe i en ny udgave:) Den er vel nok sød din hårbøjle. Jeg prøvede faktisk også at sætte min hæklede sløjfe på en hårbøjle, men det blev for klodset, så det blev med brochenål på bagsiden i stedet. Jeg nyder livet i Berlin. Vi må finde en dato til blogtræf sammen med Stine snart. Jeg har dit nummer. Kan vi ikke aftale noget over SMS eller mail efter pinse? Kh Puk

  Reply
 5. Karen 23. maj 2010 at 23:17

  Åh, hvor kommer jeg dogh alt for sjællent på besøg på din blog.
  Du laver altså SÅ mange fine ting.
  Jeg må tage mig lidt sammen….ikke?

  God pinsemandag.

  Karen

  Reply
 6. Karen 25. maj 2010 at 0:43

  Jeg har givet dig en award.
  Hent den på min blog.

  Karen

  Reply
  1. Karenmarie 25. maj 2010 at 6:01

   Britta – Ja det vil de tøser nok blive super galde for – dejlig fest til jer :0)

   Groovymama – Håber datteren nød perle hyggen :0)

   kardemomme – åh jeg kender det alt for godt, for tiden kommer jeg heller ikke meget omkring og kigger, jeg har simpelthen alt for travlt med en masse ting og sager. Næste lørdag skal vi holde min yngstes 15 års fødselsdag, så der er lige lidt at bruge tiden på, men jeg kigger forbi meget snart. Håber terressebyggeriet og vennehyggen var dejlig :0)

   puk – Din heldige kartoffel, at nyde livet i Berlin lyder bare skønt! Helt klart vi skal finde en dato, og ja lad os sms eller maile :0)

   Karen – der jo såååå mange spændende blogs som man skal rundt og kigge på, så jeg kender det godt, der går ofte for lang tid imellem hvert besøg – men hvad pokker sådan er det vel bare!
   og tusind tak for awarden den er jeg rigtig glad for!

   Reply
 7. doro K. 27. maj 2012 at 9:21

  pretty idea.

  I linked to your tutorial on my blog – thanks for sharing!

  doro K.

  Reply
 8. Pingback: Mijn favoriete pins van deze week - A Girl Named Phil

 9. Pingback: 8 diseños de Pyssla

 10. Pingback: Philomeen’s Favourites – Week 20 | Moodkids

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *