Skal vi lege??

Jeg vil rigtig gerne invitere til et fælles broderi projekt, som du nok kan se, er jeg i gang med at brodere på en flakon og synes ideen med at bruge den som ramme for et broderi er ret fin. Jeg har rigtig længe haft en tanke om at lave en eller anden form for fælles broderi projekt, men har ikke rigtig kunne lande ideen i forhold til hvad det skulle “bruges” til, skal det blive ét fælles produkt, skal det blive en udstilling, skal det være en masse billeder hængt op sammen eller, eller. Nu har jeg så besluttet bare at invitere jer, som har lyst til at lege med og så ser vi hvor vi ender – for kender jeg jer godt nok, så sker der helt sikkert noget vildt spændene, sjovt, inspirerende og lækkert.

Altså rammen er at brodere på flakoner og så er ballet ellers åbent! Har du lyst til at brodere på en flakon og vise den frem her sammen med mig, så smider mig en mail på kontakt@karenmarie.nu, hvis du vil være med, så jeg har en ide om hvor mange vi er. Når et broderi er færdigt linker jeg til dit billede og så skal der selvfølgelig linkes på kryds og tværs – og vi ser hvad vi kan drive broderi legen til.

Hvad siger du, skal vi lege??

13 Comments

 1. Lisbet *LLL og Co.* 15. februar 2012 at 14:37

  Sikken en fantastisk idé… både at brodere på flakoner og projektet…!

  Jeg har så mange ting på min kreative to-do-liste p.t., så jeg må hellere lade være med at tilføje flere punkter for en stund – selv om det er fristende!

  Rigtig god fornøjelse! 🙂

  Reply
  1. Karenmarie 16. februar 2012 at 10:26

   Lisbet – Måske du alligevel ikke kan styre dig, jeg krydser finger ;0)

   Reply
 2. kristina 15. februar 2012 at 16:09

  Sikke en fin ide. Jeg må indrømme at det er mange, mange år siden jeg har broderet sidst, det må være i folkeskolen, men jeg vil meget gerne være med.
  Hilsen Kristina

  Reply
 3. Rikke 15. februar 2012 at 18:30

  Flot flot og god idé!! Jeg ville gerne være med, men jeg mangler bare tid og den der ramme, som jeg nok ville foretrække at have, hvis jeg skulle kaste mig ud i projektet. Jeg vil nu pinne idéen på Pinterest, så jeg kan gemme den til fremtiden. Tak for den!

  Kh Rikke

  Reply
  1. Karenmarie 16. februar 2012 at 10:24

   Rikke – Ja du har ret det er lettest med broderiramme og det skal jo helst ikke være noget du får stress af :0)

   Kristine – Super jeg glæder mig helt vildt til at se hvad du tryller frem :0)

   Reply
 4. Pia 16. februar 2012 at 15:19

  Jeg vil gerne være med;0)
  Hvornår skal den være færdig?
  God torsdag fra Pia

  Reply
 5. Maria 16. februar 2012 at 20:24

  Det lyder hyggeligt. Jeg vil også gerne være med. Skal bare lige have fundet mig en broderiramme. Glæder mig til at se hvad det bliver til.

  Reply
 6. Anette 17. februar 2012 at 14:17

  Jeg er med… 🙂

  Reply
  1. Karenmarie 17. februar 2012 at 17:03

   Charlotte Kaae – fedt at du er frisk og sejt at du også vil hækle selv – glæder mig til at se resultatet :0)

   Pia – Super dejligt at du vil være med, har ikke tænkt over hvornår vi skal være færdig, men sådan om en måned, er det ikke meget godt!? :0)

   Maria – Skønt og også jeg glæder mig til at se hvad du tryller frem :0)

   Anette – Perfekt, glææææder mig til at se hvad du frembringer :0)

   Reply
 7. Pia 17. februar 2012 at 18:35

  En måned der kan jeg godt være med.
  Glæder mig til at se det færdigt.
  God weekend:0)

  Reply
 8. Marthe 18. februar 2012 at 19:30

  En rigtig god idé, og jeg vil gerne lege med 🙂

  Reply
 9. Anette 21. februar 2012 at 9:55

  Hej Karen Marie

  Jeg har sørme fundet nogle flakoner gemt langt væk på loftet.
  De er temmelig små så de passer ikke til min broderiramme.
  Har du kendskab til et sted i Kbh hvor de ligger inde med rammer i str 8 – 10 cm?
  Glæder mig til at komme i gang
  Er der en deadline?

  Anette 🙂
  bystokholm.com

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *