Skal vi lege # 3

ja broderi er en leg, i alle tilfælde sådan som vi har grebet det an med vores flakoner! Endelig mødtes vi flakon-brodøserne i rum11 og fik set lidt af hinandens vild smukke broderier. Jeg har kun dette lille udsnit for der mangler stadig et par stykker for at samlingen er intakt – jeg viser helt klart mere når alle er i hus, det er så kæmpe fedt at se forskelligheden, i vores måde at udtrykke os med nål og tråd.

Nu vil jeg forlade tasterne og tage hul på min dag, som byder på hyggelig tur til det jyske med min kære veninde og udsigt til en dejlig applikations workshop i morgen :0) Håber din dag bliver ualmindelig dejlig!

 

4 Comments

 1. Marthe 10. maj 2012 at 14:38

  Fint fotografi af farverige flakoner – de klæder hinanden.

  Reply
 2. Pia 10. maj 2012 at 16:18

  De ser fine ud, håber I havde en hyggelig aften.
  Glæder mig til at se dem allesammen.
  Pia

  Reply
 3. Marina 10. maj 2012 at 21:46

  Å hvor er de altså fine og hvor må det være hyggeligt at lave det sammen på netop den måde.

  Hav en dejlig, dejlig weekend.

  Reply
 4. Mette 13. maj 2012 at 17:29

  De er skønne! Måske jeg skulle stå på hovedet i bunken… God søndag.

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *