Skal vi holde sommerferie sammen?

Broderi, tekstiltryk, sommerfugl

Eller det jo nok mest dig der må klarer den del med ferien, så lover jeg masser af spændene krea indhold! Altså det jeg mener er bare, at jeg skal holde workshop af 2 omgange her til sommer, 2 dage på Møn hos Charlotte, sammen med Mette, hvor vi skal lave tekstiltryk og broderi på beklædning. Charlotte har det fedeste kursussted, hvor jeg før har holdt workshop, den du har kunnet læse om i Samvirke

Redesign af herreskjorte

Jeg er også booket til en hel uge på Rønde højskole, med redesign. Sidste sommer var jeg også på Rønde og det var fantastisk, så meget kursisterne bare nød at være på højskole, få maden serveret og bare bruge al energien på værkstedet. Jeg ville selv nyde at bruge min sommerferie på at fordybe mig i noget jeg dejligt krea, men lige i år har jeg fornøjelsen af at være underviser, så jeg glæder mig! Måske du kunne tænke dig en krea-sommerferie?

6 Comments

 1. Charlotte 11. april 2013 at 21:40

  Jeg giver Karen Marie fuldstændig ret. Jeg var en af kursisterne sidste sommer på Rønde Højskole. Det var bare så skønt, kreativt, afslappende og utroligt dejligt bare at få lov til at kunne fordybe sig i sin hobby en hel uge.
  Vil man give sig selv en gave, så ta’ på Redesign kurset på Rønde Højskole.

  Charlotte

  Reply
  1. Karenmarie 12. april 2013 at 9:47

   Charlotte – Ja det var bare en fantastisk uge og præcis som du skriver, den perfekte gave at give sig selv! :0)

   Reply
 2. Lene Søholm 12. april 2013 at 9:20

  jow for pokker, det ville jo være min drømme-ferie. Desværre insistere familien på at vi skal være sammen i ferien ;D. Har ellers talt for “min syge moster” om hvilken god idé det ville være for far og søn at tage på sådan en rigtig drenge-ferie med sports-aktiviteter…..og så kunne jeg tage på en krea-ferie. Hmmm de syntes ikke at ideen var god og det skal jeg måske være glad for i længden ;D

  Reply
  1. Karenmarie 12. april 2013 at 9:48

   Lene Søholm – Ja den er svær når familien ikke rigtig er med på ideen, men når din søn bliver ældre kommer der måske plads til, at mor kan udfolde sig lidt krea i ferien også. :0)

   Reply
 3. Carina Gülstorff 23. april 2013 at 20:34

  Jeg har i dag tilmeldt mig de to dages workshop og jeg krydser fingre for, at der stadig er ledige pladser… for jeg glæder mig HELT vildt.

  Reply
  1. Karenmarie 24. april 2013 at 9:16

   Carina Gülstorff – Fedt, så ses vi til sommer :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *