Skal vi brodere og julehygge sammen i december?

Siden vi broderede KÆRLIGHED ved påsketid, har mange spurgt mig om jeg ville lave en opfølgning. Nu er det endt som en adventskalender, et onlineforløb, hvor du hver søndag i advent modtager dagens nye sting, vejledning og video til et lille juleprojekt. Det er i sagens natur hemmeligt hvad vi skal brodere, så du skal turde tro på min stil og ekspertise for at kaste dig ud i vores nye fælles-broderi-projekt, hvor vi deler på Instagram og Facebook under #broderetjul

Du køber din plads HER og vil du have materialerne har Sommerfuglen lavet kit med alt hvad du har brug for, men du kan også gå i gemmerne og finde dine egne farver :0)

3 Comments

 1. Elsebeth 9. november 2020 at 9:02

  Kære Karen Marie Dehn
  Jeg har fået tilsendt linket til advendtekalenderen, men kan ikke åbne pdf – “You´ ve reached the download limit for this item”.
  Jeg er tilmeldt med edansted@hotmail.com – af min søster, som har givet mig din adventskalender i fødselsdagsgave <3

  Reply
  1. Karen Marie 19. november 2020 at 17:49

   Elsebeth – Jeg har sendt dig en mail :0)

   Reply
 2. Mette Hjelholt 6. september 2021 at 21:07

  Hej Karen Marie
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at lære at brodere, især blomster – er fuldstændig nybegynder, men har kig på “broder en grøftekant”.
  Går det mon at melde sig, selv om man
  er helt uerfaren ?
  Mange hilsner Mette

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *