Skal jeg lære dig at brodere stumpwork?

Kender du den teknik, der hedder stumpwork? Det er broderi med 3D effekt, altså ophøjet broderi og det kan noget helt særligt. Efter du har bygget formen op, så er et af de sting der er brugt til at skabe denne smukke effekt schattérsting og dem kan du se lidt mere om i dette indlæg. Indlægget er fra den gang en stor gruppe af mine følgere og jeg broderede kærlighed sammen online #broderetkærlighed – under den først nedlukning i 2020.

I min nye pdf finder du grundig vejledning til en af teknikkerne til stumpwork nemlig den, hvor du bygger en form op til at brodere på. Vejledningen indeholder grundige trinbilleder både til opbygning af formen og til selve broderiet. Og der er skabelon til både en blåmusling og et søpindsvin.

Du finder pdf` en i min shop

lær at brodere stumpwork med Karen Marie Dehn

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *