Skal jeg lære dig at brodere?

fladsting, fransk knude, broderi, embroidery

Jeg lover dig, at jeg er både tålmodig og god til at forklare dig, hvordan du skal tackle alle de små udfordringer, du møder på broderivejen! Det er nemlig noget af det jeg elsker aller mest ved mit arbejde, at lære fra mig, at dele ud af alle de teknikker jeg kan, at videregive fif og at guide dig til, at brodere de aller smukkeste insekter!

Der er plads både d.26 april og d.10 maj, alle kan være med, både begyndere og øvede! Se mere HER, tilmeld dig på kontakt@karenmarie.nu

åbne kædesting, stigesting, insektbroderi, embroidery

Ps. Guldsmeden der er på vej her, er broderet med fladsting på kroppen (plus nogle stikkesting) og åbne kædesting/stigesting på vingerne.

6 Comments

 1. Astrid Munksgaard 29. marts 2014 at 0:02

  Jeg tror, at jeg vil ønske mig kurset i fødselsdagsgave! Jeg vil så gerne lave dine insekter. 🙂

  Reply
  1. Karenmarie 1. april 2014 at 8:14

   Astrid – Og det ville da være så super hyggeligt, hvis du kom med! :0)

   Reply
 2. Birthe Forst Jensen 1. april 2014 at 9:38

  Hej Karen Marie. Tak for dejlig inspiration her på siden – og på en parkbænk i går ;-)Jeg glæder mig til næste møde – og jeg har helt vildt lyst til at komme på kursus og brodere insekter med dig og andre skønne, kreative mennesker. Måske kan en tur til Rørvig lykkes mig til sommer – der har min veninde sommerhus. Holder du også kurser i Rørvig? Det syn’s jeg, jeg har læst her på siden…….
  Stort knus

  Reply
  1. Karenmarie 1. april 2014 at 10:04

   Birthe – Tak i lige måde, det var hyggeligt:0) jeg har ikke overvejet det, men skulle måske slå et Rørvig kursus op som sidste sommer :0)

   Reply
 3. Birthe Forst Jensen 3. april 2014 at 10:40

  Hej Karen Marie
  Jeg surfede lige lidt rundt i din lækre blog*shop – og så de der runde klistermærke-dutter i neongul og andre farver……Er det også nogle, du har brugt til broderi?
  Kh. Birthe

  Reply
  1. Karenmarie 3. april 2014 at 11:01

   Birthe – Nej de klistrer på papir, har ikke brugt dem til broderi :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *