Sidste udkald til sommerkursus i syning, tryk og broderi!

Tryk og broderi, screen print, embroidery

Charlottes, Mettes og mit sommerkursus, med syning/tryk/broderi, løber af stablen d.30 juni til d.6 juli. Der er kun et par pladser tilbage på de dage hvor Mette og jeg underviser i tryk og broderi, så skynd dig, hvis du vil med! På hele ugen er der venteliste.

Se mere om workshoppen hos Charlotte, hvor du også tilmelder dig! og hos Mette

Ps. Glemte vist at sige, det bliver så sjovt! Det har det i alle tilfælde været, de andre gange vi har hold denne workshop, i Charlottes fine omgivelser!

2 Comments

 1. Maj-Britt Camille 13. juni 2014 at 11:22

  EEHHHH hvorfor ser jeg først det nu!!!!!!!!! For søren hvor vil jeg gerne med!!!! ;0))) Hvis hele ugen er overtegnet kan jeg jo være heldig med de 2 dage med tryk og broderi det håber jeg ;0)))) har sendt mail afsted JUUUUHHHHUUUU ;0)))

  Reply
  1. Karenmarie 13. juni 2014 at 16:24

   Maj-Britt Camilla – Jeg håber du får en plads! :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *