Ses vi i Aarhus?

Da jeg planlage dette indlæg var vi ikke overfaldet af Coronavirus, så forstår så godt, at du måske synes det er lidt svært at vide om alt er ok til den tid. Men jeg krydser så meget fingre for at vi kan brodere insekter d.17 maj.

Insektbroderi bliver pakket sammen og fragtet til Aarhus d.17 maj 2020, vil du med og trylle med sting og garn, så skynd dig over i min shop for halvdelen af pladserne er allerede solgt!

Jamen kan jeg deltage som begynder tænker du måske? Og svaret er et klart ja, du skal bare have en god bunke tålmodighed og lyst med i din totebag, så guider jeg dig resten af vejen. På mine workshops er der max. 10 deltagere hvilket gør, at jeg kan vejlede dig ud fra præcis dit niveau.

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *