Ses vi i Aarhus?

Da jeg planlage dette indlæg var vi ikke overfaldet af Coronavirus, så forstår så godt, at du måske synes det er lidt svært at vide om alt er ok til den tid. Men jeg krydser så meget fingre for at vi kan brodere insekter d.17 maj.

Insektbroderi bliver pakket sammen og fragtet til Aarhus d.17 maj 2020, vil du med og trylle med sting og garn, så skynd dig over i min shop for halvdelen af pladserne er allerede solgt!

Jamen kan jeg deltage som begynder tænker du måske? Og svaret er et klart ja, du skal bare have en god bunke tålmodighed og lyst med i din totebag, så guider jeg dig resten af vejen. På mine workshops er der max. 10 deltagere hvilket gør, at jeg kan vejlede dig ud fra præcis dit niveau.

2 Comments

 1. Vibeke Skovgaard 12. april 2020 at 20:56

  Hej Karen
  Jeg vil høre om man kan nå at være med til at broder kærlighed. Ser så hyggeligt ud.
  Mvh vibeke Skovgaard

  Reply
  1. Karen Marie 13. april 2020 at 8:51

   Vibeke Skovgaard – Jep, mels dig på min nyhedsmail og jeg sender ud :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *