Sekskantblomster med indbygget ro

Fine er de bare sekskantblomsterne, og pynte kan de på det meste – disse skal pryde et par håndklæder. Når livet går lidt op af bakke, så kan jeg i den grad trænge til at lave nørkle håndarbejde, altså håndarbejde som ikke kræver de helt store indre krumspring for, at blive smukke. Til den kategori hører sekskantpatchwork for mig – når først stofbunken er valgt, er det bare at nørkle løs. Jeg tror egentlig det har en terapeutisk effekt på mig at sy den slags, med de kontinuerlige sting følger nemlig lidt ro og orden på den indre bane. At man samtidig kan sidde under en hyggelig plaid og varme sig, ja det gør absolut ikke sagen ringere.

I dag er jeg så heldig at jeg skal fotografere med Stine og Anitta – de damer er altid inspirerende og dejlige at være sammen med, så jeg forventer mig en dejlig dag i Rørvig.

PS. De søde sommerlige stoffer er fra Grønlykke.com, Stof 2000, Stof og stil.

7 Comments

 1. Rikke Wulff 15. marts 2010 at 12:41

  Hej Karen, hvis du kigger ind på min blog, kan du se, at jeg også er i gang med sekskantblomster. Mine ender forhåbentlig med at blive til en stor pude en dag.
  Jeg ville egentlig bare sige, at jeg har det på samme måde med nålen og tråden, der bare skal ind og ud af stoffet. Man skal ikke tænke så lange tanker, for man kan slappe af i den del af hjernen, der skal planlægge og lave strategier.
  Jeg kan se du har en svaghed for neonpink, det kan jeg godt forstå, jeg har en svaghed for alle neonfarverne, og så er jeg alligevel mest til den gule. Jeg har en kæmpe cone alpaca uld fra BCgarn i næsten neongul, som sniger sig ind i de fleste af mine garnprojekter….. 🙂
  Ha en go dag, kh Rikke

  Reply
 2. birgitte 15. marts 2010 at 12:55

  Det kender jeg godt, og hvilke fine stoffer;0)

  Reply
 3. lousie 15. marts 2010 at 15:18

  Hvor er de søde!! Jeg bruger også patchwork som terapi :o). Det er så dejligt bare at sidde med benene oppe og sysle med nål og stof og bare se det vokse stille og roligt. Sød idé at sætte dem på håndklæder.
  Solskins hilsen fra
  Louise

  Reply
 4. Marina 15. marts 2010 at 15:22

  Kære Karen Marie. Sikken dejlige forårsfarver. Jeg håber du og de andre skønne kvinder får en dejlig dag i Rørvig. Masser af tanker herfra.

  Reply
 5. En fugl i hånden 16. marts 2010 at 9:33

  Hej Karen Marie

  Fin idé med sekskanter på håndklæder og fine, fine farver og mønstre i stofferne…

  Kik forbi min blog og se trækningen af min give away 😉

  KH Helle

  Reply
 6. Stine Hoelgaard Johansen 16. marts 2010 at 10:23

  Hej Karen Marie,

  …. det er som altid super at arbejde med dig:)
  Jeg tror at vi fik skudt en rigtig fin og sommerlig sag, midt i sneen. Hvor var vi heldige med vejret!
  Og sikken et skønt sommerhus du har, hyggeligt, og rigtig fint indrettet med dine fantastiske små ideer og påfund rundt på alle hylderne.

  Knus Stine

  Reply
  1. Karenmarie 17. marts 2010 at 11:15

   Rikke – Ja helt præcist nålen og tråde der bare skal ind og ud af stoffet, en rigtig god beskrivelse. Har kigget hos dig, rigtig fint :0)

   Birgitte – Ja det er super sommer stoffer :0)

   Louise – Tak for solskins hilsen, den varmer sltid den sol :0)

   Marina – Jo tak vi havde en skøn dag, var både super aktive, men fik da også lige vendt et lille emne eller to undervejs – man kan vel multitaske :0)

   En fugl i hånden – Har kigget forbi og glæder mig bare til at modtage pakken :0)

   Stine – Tak og i den grad i lige måde, dejligt med samarbejdspartnere, som både er inspirerende og skønne at være sammen med – ikke noget dårligt team os 3 :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *