Sekskant-blomster på sommerkjolen

Sekskant-blomster

Jeg har en meget stor forkærlighed for retro stoffer, har samlet igennem, efterhånden adskillige år. Kender du det, nogle stoffer er næsten for dyrebare til at bruge. Der findes faktisk print som jeg holder så meget af, at jeg nærmest er  nærrig når jeg bruger af dem – det er naturligvis også en kunst i sig selv, at få det dyrebare til at fremstå så smukt som muligt. Du kan bruge det som lommer, som kanter, som kraver…… – men på et tidspunkt er resterne så små, at der kun er til en lille sekskant. Nu er tiden kommet til at sy sekskant-blomster, og de er i øvrigt også super fine at bruge, som dekoration på f.eks din gamle sommerkjole hvis den trænger til en lille ansigtsløftning:0) Her har jeg endda været så heldig, at tiltuske mig lidt rester på et kursus jeg holdt sidste efterår – så nogle vil sikkert kunne genkende et print fra en nederdel eller noget – det er vel i virkeligheden hele hemmeligheden, ved den store kærlighed til retro stroffer, at de alle har en lille historie gemt i deres udtryk.

2 Comments

 1. Hanne C 3. juli 2009 at 8:34

  Ork jo, det kender jeg godt.
  Jeg har et stort lager, af det jeg kalder tearpi-duge – stoftryk lavet i ergoterapierne på plejehjem i 70´erne – og der er adskillige af dem, jeg hæger om og kun bruger af, når det er strengt nødvendigt !

  Reply
  1. Karenmarie 3. juli 2009 at 9:37

   Hanne – hvor er det dejligt at vide, at jeg har lidelses fæller derude;0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *