Scrap et sommerminde

For nogle år siden lavede jeg dette scrap til en Hendes verden sag, nu hænger det hos Lausts farmor, som sætter meget pris på sit barnebarn, natur og gør det selv sager. Udgangspunktet var en sommertur med mine drenge til nordjylland. Jeg får ikke selv taget mig sammen til at scrapper med mine sommerminder, men jeg elsker at få opgaver, som udfordre mig på noget af det jeg ikke plejer at gøre. 

Jeg brugte manillakort, som små rum og lavede også nogle i andre typer papir.

En blanding af strandfund, foto, små tegninger, fine dimser og papir gør scrappet helt personligt. Jeg har bla. brugt papir fra gamle Noa Noa kataloger, de har tit ret fine baggrunde.

Håber solen fra i går vil følge os alle denne weekend :0)

2 Comments

 1. Grazia 28. august 2010 at 10:30

  Hi Karen Marie,
  thank you very much for your visit!
  Your scrap is so lovely and your blog is very interesting!
  Greetings from Italy 🙂
  Grazia

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *