6 Comments

 1. Jeanette 13. juli 2014 at 9:57

  Du er og bliver en af de mest inspirerende kvinder jeg kender – jeg er nærmest nødt til at “holde igen” for ikke at blive overloadet 🙂 <3

  Reply
  1. Karenmarie 14. juli 2014 at 17:54

   Jeanette – Tusind tak søde, det betyder så meget, når det kommer fra så dygtig en kvinde som dig :0)

   Reply
 2. Jette rossau 13. juli 2014 at 16:22

  Ja og glæd jer til bladet der er super mange flotte ting som kren Marie har lavet.endnu en gang tak for super god inspiration

  Reply
  1. Karenmarie 14. juli 2014 at 17:53

   Jette Rossau – Tak skal du ha´ så dejligt at du bliver inspireret :0)

   Reply
 3. Isabella Balkert 13. juni 2015 at 23:08

  Hej Karen Marie, jeg har lige opdaget Sashiko broderi, men jeg kan hverken finde tråd/perlegarn, nåle eller det store plastik hulkort, Jumbo Circles online, og jeg kunne heller ikke finde det hos dig.

  Hvor kan jeg købe det? Og hvorfor sælger du det ikke, når du netop skriver om Sashiko?

  Hvis nogen læser dette indlæg, og har svar til mig, hvor jeg kan købe de materialer jeg har brug for, til at komme igang, så ville jeg være meget taknemmelig.

  Reply
  1. Karenmarie 14. juni 2015 at 9:22

   Isabella Balkert – Ja sashiko er meget smukt. Du kan tjekke hos permin.dk, hvem der forhandler perlegarn, jeg har nu bare brugt alm DMC mouliné, til den sag jeg lavede til Hendes Verden. Det værktøj du nævner, må jeg tilstå, at jeg slet ikke kender, desværre :0( Håber det lykkes for dig at komme i gang! :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *