Sagde du discokugle? Nåååå ugle

 

Discougle

Ja lige præcis discougle – det er vel hvad man må kalde disse sølv dyr!? Jeg er egentlig ikke den store tilhænger af 80`ser stilen, men de her mini ugler læner sig godt nok lidt op af et par skulderpuder;0) Det sjove ved at lave ugler er helt klart deres udtryk, og da det jo  ligger rigtig meget i øjnene, er det ret vigtigt, at kunne lave lige de øjne man drømmer om. I dette tilfælde må jeg sige, at jeg kæmper lidt med sagen – for det første synes jeg det ser super ud, med de hæklede øjne, meeeen de er godt nok svære at få så detaljerede som jeg ønsker. Det skyldes nok en hel del, at jeg kun har noget lidt for tykt garn, men tossen her måtte jo alligevel prøve – også selv om de altså bliver  lidt bøffede. Nå men som det vist fremgår, blev jeg nød til at afprøve nogle refleks øjne – bare lige for at kunne vælge det endelige udtryk, han blev vist sådan lidt “kloge Åge” typen. Må vist ud og købe noget tyndere garn i dag, for helt tilfreds er jeg godt nok ikke og jeg vil sååå gerne have de hæklede øjne.

Dicougle

Men små er de altså :0) Og så lige en ugle-skøn weekend til jer alle!

PS. Ligger du inde med gode råd modtages de med glæde!

5 Comments

 1. Puk 13. november 2009 at 11:23

  Hej
  Ikke fordi jeg har et godt råd, men det med at bruge tyndere garn må helt klart være et hit, hvis du vil have øjnene mere detaljerede. Jeg selv bruger næsten kun merceriseret bomuld og en hæklenål nr. 3 til de små detaljer. Faktisk har jeg lidt svært ved at gå over på de store pinde, når jeg hækler dyr. Burde nok prøve det, for man bliver jo hurtigere færdig!
  God fornøjelse. Håber at se flere søde ugler her på siden. Jeg er nemlig vild med ugler, som du kan se på min side.
  Ha’ en god dag.
  KH Puk

  Reply
  1. Karenmarie 13. november 2009 at 11:36

   Maria – ja jeg leger videre, får besøg af min veninde Jane om lidt, så sker der som erglen ting og sager :0)

   Puk – Nå jeg vil da ellers kalde det for et råd og tak for det, han nemlig et par andre ideer som jeg gerne vil afprøve! Var lige forbi dig, rigtig fin side, men jeg kan ikke skrive kommentarer, kan du ændre det så man kan bruge website og navn??

   Reply
 2. Frk. Evigglad 13. november 2009 at 11:24

  Hvor er de bare super små og nogen nuttede discougler! Hmm er selv ved at optegne nogen ugler og jeg leger også lidt med øjenene, du kunne evt. lave det ene lidt anderledes måske som halvmåne med vipper ??

  /Maria

  Reply
 3. Rakel 14. november 2009 at 18:47

  De er SÅ skægge og søde de ugle.. Jeg er næsten færdig med at hækle 3 sæt med mor og barn ugle efter inspiration fra dig.. Det skulle gerne blive til julegaver til Frederikke, AMalie og Mathilde.. 🙂 Super ide…

  Reply
 4. Puk 16. november 2009 at 19:02

  Hej Karen Marie

  Godt du kunne bruge rådet med merceriseret garn, og sikke en imponerende produktion. Skal de sælges eller gives væk til jul?

  Jeg tror, man skal have en gmail-konto (det koster ikke noget) for at skrive på blogspot. Det er lidt dumt, men Google får jo mange til at bruge deres tjenester på den måde. Du er velkommen til at skrive mig en mail, hvis du har lyst. Vi har faktisk en fælles bekendt, har jeg fundet ud af. Kan være jeg skal skrive det til dig i en mail…
  Min mail:
  pukhyllested@gmail.com

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *