Så fik jeg nye pludderbukser

Liberty pludderbuks

Nu fik jeg  syet mig et par nye pludderbukser i mit skønne Liberty stof! Faktisk danser jeg måske i dem lige nu – jeg er nemlig på højskole i denne uge, men systemet er så super smart opbygget  på bloggen, at jeg kan forberede oplæg før de skal udgives. Jeg synes ikke i skulle snydes for lidt nyhedder, så den mulighed prøver jeg hermed af:0)

Som det ses på fotoet blev løbegangen den blålilla og så valgt jeg en lidt mere turkis farvet til Rouleauen, som bindebånd – det giver lige lidt ekstra spil til farverne.

2 Comments

 1. Marianne Wittorff 7. juli 2009 at 21:48

  Tusind tak for i dag, hvor var det hyggeligt.
  Hvis du kigger godt efter (eller egentlig behøver man ikke kigge sååå godt endda), kan du nu godt se jordbærrene på stoffet. Det hedder også Strawberry Thief). Jeg har det i en klar blå, men din er flottere.

  Reply
  1. Karenmarie 8. juli 2009 at 19:32

   Marianne – i lige måde, rigtig hyggeligt som altid:0) Ja du har helt ret, var også straks hjemme og tjekke jordbærene ud – så ved jeg også det!

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *