Så er de første børne-broderikit lagt i shoppen

Gid jeg selv var barn og skulle pakke broderikit op – ja ok, lyder måske liiige selvglad nok, men altså, jeg ville ha´ elsket det! Nu nyder jeg muligheden for, at kunne glæde nogle unge mennesker med børne-broderikit. De første er lagt i shoppen, så du kan se om det måske er noget for dine børn!?

Jeg er slet ikke færdig med at lave børneideer, så må nok liiiige lavet et par stykker mere. Er desværre på farten hele dagen i morgen, men onsdag/torsdag tager jeg foto og gør dem klar, så de ryger i shoppen!

Sådan ser materialerne ud, i et af mine kit.

Et par kit er lidt mere drengede og denne fyr med skæve tænder kan broderes til nøglevedhæng, måske noget for en ung herre at kaste sig ud i!

 

10 Comments

 1. Prinsesse Suh 5. november 2012 at 21:51

  Super fed idé. Tror da lige den skal med når du kommer til Kulturanstalten og laver julegave workshop. Det bliver SÅ godt. Sofie er i fuld gang med planlægningen og vender tilbage så snart vi har hørt fra de sidste kunstnere!

  Reply
  1. Karenmarie 8. november 2012 at 10:17

   Prinsesse suh – Ja det kunne sagtens være en del af projekt julegaveværksted, glæder til at høre hvor det ender :0)

   Reply
 2. Hanne 5. november 2012 at 22:53

  Så rigtig fint, Karen Marie. Og helt okay at du selv er glad for ideen, det plejer at være de ideer man selv er tilfreds med der også betyder noget for andre. 🙂 Og jeg kan selv blive inspireret, selvom jeg egentlig ikke broderer. God aften

  Reply
  1. Karenmarie 8. november 2012 at 10:16

   Hanne – Tak, det er jo altid en balance ikke at blive opfattet alt for selvoptaget og selvfed:0)

   Reply
 3. Sinne Brunbjerg Jakobsen 7. november 2012 at 16:19

  super fine, Karen Marie.
  Jeg får bestemt også lyst til at være barn igen. Jeg tror alligevel, at jeg “sniger” mig til at brodere en filtkugle….
  forsat god onsdag, kærlige hilsner fra Sinne

  Reply
  1. Karenmarie 8. november 2012 at 10:15

   Sinne – Jamen det har du jo bare så meget ret i, jeg synes også selv det var ret skønt at brodere på perlerne, så også for de voksne brodøser :0)

   Reply
 4. Marina 8. november 2012 at 10:04

  Kære Karen Marie. Hvor er de skønne. Du ved jeg går og glæder mig til at omtale dine børnebroderikit men det her er måske ekstra sjovt for til “Tante November med uldfrakken” havde jeg netop tænkt på at lave et helt lille tema med filtede uldbolde og én af de ting der står på min liste er: “Uldbold som nøglevedhæng, kan man mon broderer på den?” . Nu kan jeg så se at dét kan man!!!

  Faktisk er det sjovt så tit vi får ideer der ligner hinanden. Dine ser bare altid finere ud….

  Reply
  1. Karenmarie 8. november 2012 at 10:14

   Marina – Tak du kære, hvor er det sødt af dig! Og dejligt at vi begge har tænkt på de fine uldperler :0)

   Reply
 5. Lea H. 14. november 2012 at 18:57

  Hvor er de dog skønne. De egner sig også udmærket som julepynt, og det bedste er vel, at man kan lave dem med de små som et fællesprojekt.

  Reply
  1. Karenmarie 15. november 2012 at 10:06

   Lea H – Ja det er lige præcis det jeg også synes er det allerbedste, at man kan sidde sammen og lave noget krea – og god ide med at bruge dem som julepynt :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *