RUM11 – vores nye værksted!

 

Der sker bare spændene ting i mit liv i disse dage, der er kommet et nyt rum i mit indre, et nyt rum i mit liv – et nyt rum der skal fyldes med skønne fælleskaber, med spændende projekter og fantastiske kreationer. Det er et rum jeg skal dele med nogle dejlige damer, du kender dem, det er Line, Hanne, Camilla – vi har kastet alle vores talenter i et nyt fælles værksted. Det fedeste lokale med masser af potentiale, fyldt med spændende projekter, fantastiske ideer, store ambitioner og bunker af inspiration

I søndags fik vi nøglen – rummet er stadig tomt, lige med undtagelse af alle de drømme der svæver rund og venter på at blive til virkelighed. Uh det blir så MEGA FEDT – og jeg er bare vild med de damer!

Inden længe kan du også blive en del af vores fantastiske kreative rum og komme på workshop, på syskolen, på textilværkstedet, få dit hjem stylet, og helt sikkert en hel masse andet – og det hele sker på Vesterbro i

RUM11 – det nye mekka for krea elskende i alle aldre,

 så glæd dig!!

13 Comments

 1. Linda 3. maj 2011 at 8:52

  Jeg kan godt forstå din begejstring! Det bliver nemlig så lækkert. Skønt med et kreativt fællesskab 🙂
  Kh. Linda

  Reply
 2. Mette 3. maj 2011 at 8:53

  Lyder fantastisk, tillykke med det til jer alle.
  Glæder mig til at se/høre mere.
  God tirsdag.
  Mette

  Reply
 3. Trine Fox Maule 3. maj 2011 at 9:01

  Ja, hvor bliver det bare et fantastisk sted. Mine piger og jeg glæder os i hvert fald voldsomt til at tage stedet i brug – for vi kommer, det er helt sikkert.

  Reply
 4. Pingback: RUM11 – vores nye værksted!

 5. Anne 3. maj 2011 at 11:21

  Tillykke:) Det bliver spændende for jer! Rum 11 ligger ca. 2 min. fra mig, så det bliver fristende liiige at kigge forbi;)

  Reply
 6. Teresa 3. maj 2011 at 15:39

  Nej, hvor lyder det bare fedt. Nu bliver jeg bare endnu mere ærgerlig over, at vi skal flytte til sommer. Meennn på den anden side, så kan jeg jo rejse til workshop i Hovedstaden, når jeg trænger til inspiration.

  Reply
 7. line galst jørgensen 3. maj 2011 at 16:40

  Kan næsten ikke vente længere!! Må bare snart pakke nogle kasser og flyyyyyttteee!!

  Reply
 8. Anne D 3. maj 2011 at 17:55

  jamen det gør jeg… altså glæder mig 🙂

  Reply
 9. Marianne Wittorff 3. maj 2011 at 22:48

  Tillykke – det bliver da skønt med et “kontorfællesskab” til gensidig inspiration. Bliver der mon også butik?

  Reply
 10. Laila 4. maj 2011 at 6:57

  Det lyder som en drøm 🙂

  Reply
  1. Karenmarie 4. maj 2011 at 10:23

   Kære alle – oh ja det er så mega fedt at skulle tage det nye rum i brug – og helt rigtigt “det er en drøm”! :0)

   Reply
 11. Marina 4. maj 2011 at 11:26

  Å hvor det lyder spændende. Tillykke til jer allesammen.

  Reply
 12. stine Hoelgaard Johansen 9. maj 2011 at 20:01

  Kære søde Karen Marie

  Tillykke med dit “nye” liv, det lyder super skønt.
  Glæder mig til at se det hele:))

  stine

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *