Rørvig, Aarhus, Rønde – tur, retur # 2

I fredags nåede jeg lige forbi to yarn freaks og en enkelt kat, på min vej igennem Aarhus. De er seje de damer skulle jeg hilse og sige, super hyggeligt butik, smukke garner og funky designs – en stor fejl at jeg ikke hækler, kan godt være det er noget jeg burde rette op på!

Ser da lige lidt indbydende ud ikk´!??

dejlige farver, lækkert serveret!

Og så er de oven i køber Danmarks mestre i salg af Zpagetti, kæmpe sejt, efter bare 2½ måned!

2 Comments

 1. Lene 19. januar 2012 at 21:44

  Zpagetti er bare så flot og jeg er vild med de hæklede skjulere til hæklenålene.

  Reply
 2. Puk 20. januar 2012 at 14:08

  Flotte billeder fra butikken! Tak for besøget, Karen Marie:)
  Kh Puk

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *