Rørvig, Aarhus, Rønde – tur, retur # 1

Så sad jeg der og skulle lave indlæg, da jeg landede i aftes, problemer med forbindelsen, ØV- havde ellers nogle dejlige dage, lige der i min skrive-finger! Helt som det plejer når jeg er i Rønde, så fløj jeg nærmest hjem – fyldt med gode oplevelser, dejlige grin og lidt for meget god mad i maven. Endnu engang tak for dejlige timer, de damer – glæder mig til vi ses næste år! At jeg så landede til dejlig mad og et glas rødvin med kæresten var lige prikken over i ét.

Jeg har faktisk helt glemt at fortælle, at jeg er blevet hyret til at undervise på netop Rønde højskole i uge 28, nu til sommer  “Design og genbrug/redesign”. Glæder jeg mig helt vild til! At have fornøjelsen af den samme gruppe tekstil elskende i en hel uge bliver med garanti en kæmpe fornøjelse og omgivelserne i Rønde er super, dejligt stort værksted, gode værelser og lidt for meget servering af god mad ;0) – måske du kunne være en af dem jeg skal på højskole med til sommer??

 

2 Comments

  1. Ulla-Bella 17. januar 2012 at 19:53

    Høres ut som et fantastisk spennende kurs du skal ha til sommeren:)

    Reply
  2. KirstenK 17. januar 2012 at 20:37

    Kender godt det der med lige at have skrivelysten…og hvis der så er bøvlmed forbindelsen kan den hurtigt fordufte…altså skrivelysten…spændende ting du har gang i, der!

    Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *