Regnvejrs forkælelse og foto øvelser

Øv det er mørkt, vådt og trist lige nu! Heldigvis har jeg lige købt lidt smukt til mig selv og da jeg samtidig går og øver mig på kamera og Photoshop til søndagens foto workshop, så vil jeg lige dele mine skønheder med jer!

Om lidt kommer min yngste skønhed af en søn hjem, så den står på kram og masser af kys i aften – uuuuhmmmm!

Ønsker også dig en dejlig aften, forhåbentlig også fyldt med kys og kærlighed!

 

2 Comments

 1. Mette 28. september 2012 at 8:56

  Ja du har ret Karen, det er altså for alvor ved at blive efterår. Jeg har også lovet mig selv at huske på at forkæle mig selv hele vinteren med godt med stearinlys og smukke blomster, varm te osv. Ha en skøn weekend 🙂

  Reply
  1. Karenmarie 28. september 2012 at 12:30

   Mette – Ja en rigtig god strategi, smukke blomster og stearinlys kan gøre en helt glad i låget :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *