Rapport fra dukkeafdelingen

De sidste dage har jeg har hygget mig  med at lave en opgave til Hendes Verden, en dukke og en lille kat er det blevet til. Er ret vil for at vise dem frem, men i må nøjes med dette lille smugkig indtil videre – de skal ende i et lille tillæg der kommer her i foråret. Elsker simpelthen at lave den slags opgaver, som kræver nus med de små detaljer – ved ikke om det er fordi jeg ikke selv har piger eller det bare er noget der ligge til min natur, at det er skønt at trylle med mini sager!? tjaa det er jo nok mest bare sådan jeg er……

8 Comments

 1. Nina 21. januar 2013 at 16:48

  Det lyder ret hyggeligt og ikke mindst meget spændende. Forventningens glæde endnu engang, mens vi venter på at se.
  God fornøjelse

  Reply
  1. Karenmarie 21. januar 2013 at 19:57

   Nina – Dejligt at du synes det lyder spændene, er ind imellem lidt i tvivl om det egentlig bare er s…. irriterende, at jeg laver denne salgs dagbogs indlæg :0)

   Reply
 2. Rosanna 21. januar 2013 at 19:02

  “Årh, MOR! Sådan en dukke vil jeg gerne ha..!, vil du ikke lave sådan en til mig?”

  Det er min 5-årige datter, der kom forbi, mens jeg sidder og læser din blog, og selvfølgeligt vil jeg det, og jeg GLÆDER mig til at læse mere om din dukke og kat, når det kommer til foråret, for jeg synes også, at det er ret hyggeligt at sidde og nørkle med noget, som f.eks. en lille pige vil blive glad for.

  Reply
  1. Karenmarie 21. januar 2013 at 19:55

   Rosanna – Hvor vildt at din datter kan synes om hende på det foto, men skønt at hun “allerede” er forelsket :0)

   Reply
 3. Marina 21. januar 2013 at 19:51

  Å hvor ser hun fin ud — også fra denne lidt hemmelige vinkel. Glæder mig til at se hende “rigtigt”

  Reply
  1. Karenmarie 21. januar 2013 at 19:54

   Marina – Tak du kære, ja var lidt svært at tage et foto men godt at du kan fornemme hende :0)

   Reply
 4. Gitte 21. januar 2013 at 21:02

  Jeg glæder mig til at se mere af dukken. Jeg har en pige på lige knap to år som elsker dukker – og hun har en mor som elsker håndarbejde 🙂

  Reply
 5. Nina 24. januar 2013 at 14:30

  Karen Marie – hvis det var irriterende, læste og kommenterede jeg jo ikke !! Glæder mig blot over, at andre kan være lige så nørdede som jeg selv en gang i mellem, lige nu leger jeg med noget skind og det er sjovt og hyggeligt – jeg får alverdens glæde og hygge ud af det og glæder mig til at præsentere, når jeg har fået det helt på plads, det er jo netop skønt med feed back også …… Så for min skyld, kan du bare skrive 😉

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *