Ramme med dekoration

Til hverdag og fest!  Her er den pakkekalender, så har du ikke lige nået det endnu, er her ideen til en fin ramme der kan hænges pakker på. Jeg har lavet den til den pakkekalendersag der var i “Vi forælder”, nu står den i min stue og ser fin ud. Tænker også at den vil fungerer fint som julspynts ophæng.

Ups en detalje hvor det afsløres, at ikke alle kanter er helt lige, men hvad pokker når musikken spiller….;0)

Jeg tog et par trin foto da jeg lavede den, så du kan se hvordan jeg har gjort. Mal først rammen hvid. Skær/klip dit motiv i plasticlomme og dup på stencilen, sæt evt. stencilen fast med et stykke tape – vær opmærksom på ikke at have for meget farve på svampen, da den let løber ind under plastlommen. Lav evt. en lille prøve på et stykke papir.

I snørklede hjørner kan det være nødvendigt at bruge en pensel. jeg har købt neonfarve i Søstrene Greene – æsker og bånd er fra Rie Elise Larsen.

8 Comments

 1. stine Hoelgaard Johansen 1. december 2010 at 12:12

  Åhhh, jeg glæder mig til at følge din damepakke-kalender på bloggen, og alle dine evigt skønne ideér….
  God 1. december

  Knus Stine:)

  Reply
 2. Susanne 1. december 2010 at 13:51

  Det sørme .. Det snart.. Det er nu… Glæder mig til at se nyt hver dag.
  Knus Susanne

  Reply
 3. Annika 1. december 2010 at 18:07

  Er neon pipperne fra Panduro?
  Mener jeg har set et andet indslag fra dig hvor du havde dem i en krans og skrev de var fra Panduro. Eller har jeg nu drukket for meget kaffe igen eller hvad det nu er der påvirker min hukommelse hele tiden 😀

  Reply
  1. Karenmarie 2. december 2010 at 8:32

   Annika- Du har helt ret neon pip fra Panduro :0)

   Reply
 4. Marianne Wittorff 1. december 2010 at 22:22

  Nørj, der bliver misundelse på efterskolen! Forøvrigt tror jeg også, der er scorepotentiale i så fed en pakkekalender 🙂 Men det var nok ikke sådan, du tænkte den?

  Reply
  1. Karenmarie 2. december 2010 at 8:34

   Marianne- Ja det er en detalje jeg ikke havde med i overvejelserne, men det da ikk` så ringe, hvis man kan sende ham lidt ekstra poptentiale i den retning :0)

   Reply
 5. Linn 6. december 2010 at 21:42

  Fantastisk sej idé det her også!

  Reply
  1. Karenmarie 7. december 2010 at 8:24

   Kære Alle – skønt at kan li`ideen, den står og stråler i mit køkkenvindue :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *