Pynt med eventyrlig sne

Nu har sneen igen lagt sig som et koldt tæppe over det hele – og eventyrligt ser det ud med det hvide drys. Hvis du vil invitere eventyret indenfor kan du som her, lave miniature landskaber i låget fra en æske – dette er ca. 6 cm langt.

Lav dine egne mini grantræet med sne på: brug de muffede chenille (piberensere) som her – mal med hvid akrylmaling, penselen skal være næsten tør, så malingen ikke kommer til at dække chenillen. Klip chenillen ud i passende længde til små træer. Se et andet mini univers HER

2 Comments

 1. Charlotte Hansen 19. december 2010 at 14:36

  Hej
  Du har så mange gode kreative ideer, jeg har set mange af dine ting i blade og synes bare din blog er skøn 🙂
  Jeg har tænkt lidt på om du måske kunne hjælpe mig… Jeg har mange gode ideer til klip og har meget (jule)pynt og klip af eget design liggende her hjemme, men her kommer så mit problem : Jeg ville virkelig gerne udgive en klipbog med mit eget klip, men ved ikke hvordan jeg skal gribe det an… Har du et godt råd/tip?

  Håber at høre fra dig 🙂
  Mvh Charlotte Hansen

  http://chhans-tegneblog.blogspot.com
  http://chhanswardrobe.blogspot.com

  Reply
  1. Karenmarie 22. december 2010 at 19:49

   Charlotte – Du var røget i min spam box, sorry. Jeg synes du skal kontakte et forlag med et oplæg til den bog du kunne tænke dig at lave. Du skal lave et skriv hvor du ridser ideen op, evt. krydret med foto eksemplar :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *