Puder, farver og forskellighed

Når man har sommerhus får man en indretnings gave – nemlig muligheden for at indrette på forskellige måder. I sommerhuset er der masser af farver, retro og genbrugsfund – det er der jo egentlig også her i vores hjemme, hjem – men her har vi bare en hel anden kant, et mere moderne omdrejningspunkt for retro, genbrug og farver.

Bare se de forskellige udtryk på vores sofa, hjemme og i sommerhuset. Man kan sikkert godt se min hånd og sammenhængen begge steder, men jeg nyder altså at kunne gøre nogle forskellige ting, når nu det er sådan, at vi har to sofaer.

11 Comments

 1. Christina 7. september 2010 at 11:02

  Hej Karen Marie
  Jeg er vild med puden på billede nr 2. Den med liberty stumper og gammelt broderi… totalt fedt mix..
  Kh Christina

  Reply
 2. En fugl i hånden 7. september 2010 at 11:03

  ÅHHHHHHHHH, jeg dør nærmes af beundring og begejstring over din sofa i din stue – altså den derhjemme! Det er da bare verdens fineste mix, og SÅ inspirerende, og lige sådan en form for balance, som jeg hele tiden kæmper så bravt for at finde ind til herhjemme 🙂

  Reply
 3. Birthine 7. september 2010 at 11:27

  De er vidunderlige dine puder, så glade og farverige 🙂

  Reply
 4. Sara 7. september 2010 at 11:53

  Skønt med så mange muligheder, er vild med alle puderne og ville ønske jeg kunne kaste mig ned i dem ig tage en lur 😉

  Kh Sara

  Reply
 5. HOXIE 7. september 2010 at 12:55

  Jeg er vild med billederne på væggen! Uh, ser super casual ud på den lækre måde!

  Hilsner fra
  Hanne

  Reply
 6. KirstenK 7. september 2010 at 19:23

  Dejlige puder allesammen…jeg trænger i den grad tilat få skiftet puderne i mine sofaer ud…men jeg kan simpelhen ikke bestemme mig til havd jeg skla lave, men her er der da inspiration for alle pengene!

  Reply
 7. Barbara 15. september 2010 at 9:32

  Such adorable cushions …

  Reply
 8. cor 13. august 2011 at 20:16

  skønne puder . . . hvor kan de evt.. købes?

  Reply
  1. Karenmarie 18. august 2011 at 9:53

   Cor – Jeg har selv lavet de fleste af dem, så du må i gang med symaskinen :0)

   Reply
 9. mette frederikke svendborg 7. april 2017 at 20:38

  Hej. Er det muligt at købe/bestille puder i retro stof hos dig? på forhånd tak.

  Vh Mette

  Reply
  1. Karenmarie 9. april 2017 at 6:12

   Mette – desværre nej du må i gang med symaskinen

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *