Politiken plus workshop

Stine, Rachel og jeg er blevet hyret til et arrangement i Politiken plus regi d.31 januar, vi skal fortælle lidt om HOMEMADE og lave 3 forskellige workshops. Du har her en helt særlig mulighed for at møde os alle tre og samtidig deltage i en af vores workshops. På Stines workshop hækles der oldemors firkanter på nye måder og Rachel kan lære dig at strikke efter diagram. På min workshop vil jeg lære dig et par broderisting som du kan trylle med til en lille broderet knap. Ud over et mini kompendium får du også udleveret et materiale kit, så du kan muntre dig med sagerne. Læs mere HER!

Er det mon noget for dig??

2 Comments

  1. Katrine 11. januar 2012 at 10:56

    Ja, og vi ses. 🙂 Men jeg skal hækle hos Stine.

    Reply
  2. Rikke Fogh 12. januar 2012 at 19:27

    Jeg kommer og broderer! Glæder mig helt vildt!

    Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *