Pokémon i glas og ramme

´

Min yngste havde en MEGET stor passion ud i Pokémon da han var lille – i går startede han på efterskole, gys min lille, store dreng, flyttet hjemmefra et helt år. Nå det var jo slet mors bløde tanker, men en lille ide i skulle ha`! Da jeg opdaterede mit lille billed potpourri i Rørvig, flyttede der en lille række Pokémon ind i denne ramme.

Det at rammen har lidt dybde, gir` mulighed for at sætte små fine ting til udstilling, og da de her Pokémon har ligget og ventet på små børn der ville lege, ja så var de mere end glade for en plads på badeværelset. Se potpourriet på mit badeværelse her.

Rammen er fra Creativ Comapny, papiret fra Rie Elise Larsen og kortet et GOcart.

5 Comments

 1. Puk 23. august 2010 at 22:42

  Det er herligt at se sådan en lille samling Pokémoner i en fin ramme. Min søn på 8 er også passioneret samler. Han har faktisk udstillet samlingen af Pokémoner på vores lokale bibliotek. Han havde på det tidspunkt 330 Pokémon-figurer samt mange andre Pokémonting. Måske jeg også skal lave sådan en fin ramme, når han en gang bliver så stor, at han skal på efterskole;-)
  KH Puk

  Reply
 2. violykke 23. august 2010 at 22:49

  Det er en rigtig sød idé, jeg har lige fået mine gamle barbapapaer med hjem fra mine forælder, kunne godt finde på at lave sådan et billede, super sjovt :0)

  Reply
  1. Karenmarie 24. august 2010 at 9:36

   Violykke – Uh barbapaper er så super fine, det kunne blive rigtig fint – hvis de er for store til denne ramme, så har de nogle ret fing kikkasser i Panduro, som kunne være en mulighed :0) Ps. smid lige en kommentar hvis du viser den frem ikk!??

   Puk – Hold da helt ferie det må siges at være passioneret, Laust ville ikke have nået ham til sokkeholderne! Og sejt at han har udstillet sin samling, det må den unge herre da være super stolt af :0)

   Reply
 3. mette 26. august 2010 at 15:16

  Det ser rigtig, rigtig fint ud. Det er en fornøjelse at læse om alle dine kreative påfund.
  Dog har jeg et problem: jeg kan aldrig finde de ting, du henviser til på creativ compagnys hjemmeside. Det er især denne ramme og så “udstikkeren” til de æggeformede/ovale papirstykker, du engang havde lavet et billede med, som jeg har ledt efter.

  Kan du mon hjælpe mig med en direkte henvisning?

  På forhånd tak:)
  Mette

  Reply
  1. Karenmarie 29. august 2010 at 11:49

   Mette – Du har helt ret jeg kan heller ikke finde det stansejern jeg brugte på billedet, desværre er det nok udgået af sortimentet. de har nogen der er runde, kunne være et alternativ – 11-261 med 4 stk i forskellig form?? Rammen hedder 3D ramme nr. 575-590, så den er da til at få fingrene i :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *