Pladser på “Sy og design” for unge 2013

Kender du en ung dame som kunne tænke sig at lære at sy og designe sit eget tøj?? Hvis, så hjælp mg meget gerne med at sprede budskabet om mine hold på Vesterbro i København (3 min. fra Dybbelsbro station). Se meget mere om design holdene HER

Jeg har nemlig ledige pladser på to af mine Sy og design hold for unge. Der er plads tirsdag kl.16.30-18.30 (11-17+ år) og onsdag kl.14.30-16.30 (11-14 år). Send mig fluks en mail på kontakt@karenmarie.nu, hvis du vil på holdet!

Ps. Jeg har flyeres til ophæng på lager, så hvis du har lyst til at hjælpe mig med at gøre reklame og bor/arbejder et sted hvor der kommer unge damer forbi, så vil jeg blive super glad og sender dig straks noget til at hænge op. Smid mig en mail på kontakt@karenmarie.nu.

2 Comments

  1. Anne Dorte 7. januar 2013 at 20:38

    Tag bare lidt flyers med til mig i morgen.

    Reply
  2. Marina 7. januar 2013 at 21:34

    Bare vi boede tættere på. Jeg er sikker på at dine hold er noget helt særligt.

    Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *