Perledrys på en hverdag

Jeg har lige lavet en opgave med perlebroderi og selv om jeg ikke er den store bling-dame så er jeg helt vild med at putte perler ind i nogle af mine broderier. I de rette doser er det simpelthen så fint.

D.26 april kan du lære at brodere med perler og pailletter. Vil du med på perlebroderi så smid mig en mail på kontakt@karenmarie.nu der er stadig plads til dig!

2 Comments

 1. Katrine 3. april 2019 at 9:07

  Øv, jeg har pønset på en eftermiddag med dig så længe, men heller ikke denne gang passer tidspunktet… Men lige pludselig en dag lykkes det forhåbentlig 🙂 Trænger så meget til noget perlebroderi – eller sashiko – eller schattérsting…

  Reply
  1. Karen Marie 3. april 2019 at 11:16

   Katrine – Vil glæde mig til at det lykkes :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *