Penne og pakker

Nu er de landet, de super gode penne fra Pilot, du kan tegne/skrive med dem på stof og efterfølgende stryge stregen væk. I modsætning til Clover markeringspennen jeg har i shoppen, som forsvinder af sig selv, så bliver denne streg på dit materiale til du selv vælger at fjerne den – gir´ helt andre muligheder!

Ps. Når du skal forbi shoppen og kigge på den nye pen, så husk, at det liiiiige om lidt er tid til pakkekalender og på mine hylder ligger dejlige små børne-broderikit lige til at putte i pakkekalenderen.

3 Comments

 1. Anne D 28. november 2012 at 16:36

  Hov, dem kender jeg ikke. Sådan én bliver jeg vist nødt til at prøve.Kan man også vaske stregen væk. Vi skal snart ses….skal vi ikk’?

  Reply
  1. Karenmarie 29. november 2012 at 10:22

   Anne – Ja de er gode og jeg har ikke prøvet at vaske, men det skal jeg da lige prøve, men de forsvinder total når du stryger! Ja selvfølgelig skal vi ses, måske en lille kop julete :0)

   Reply
 2. KirstenK 28. november 2012 at 21:45

  Fedest…Jeg har lige købt to af dem i din shop…glæder mig til at få dem i brug!

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *