Pels til folket

Pels og broderier

Jeg fortalte for noget siden om mit dejlige møde med Rie Elise Larsen, hun henter jo en masse spændende ting hjem fra Indien og bla. gamle broderier. Den dag jeg besøgte Rie havde jeg min pelsvest  fra min bog på- mit yndlings overtøj for tiden, og Rie ville rigtig gerne have nogle små pels veste til sine piger. Jeg lod mig lokke til at lave nogel med forskelligt pynt og nu har jeg været ude og købe pels, både til børneveste og så lige en voksen til mig selv. Jeg har “heldigvis”  ikke haft tid til at lave dem endnu for jeg bliver ved med at få nye ideer til hvordan de skal se ud. Kender i det når noget føles virkelig dyrebart, så er det lige lidt svære at tage beslutning om at klippe i det – sådan har jeg det med de broderier jeg fik med fra Rie og til dels også med pelsen, den er bare såååå lækker. Glæder mig vildt til at lave dem og smider selvfølgelig et billede eller to når de er færdig.

Pelsvest med patchwork

Hvis du ikke lige har min bog så er her et billede af min elskede vest, med blandede broderier og genbrugs sager i patchwork.

6 Comments

 1. Rikke 12. oktober 2009 at 8:40

  Nøj det ser spændende ud. Jeg kan godt forstå, at du har “inspirationstrængsel” med de matarialer!

  Reply
 2. Maria 12. oktober 2009 at 9:12

  Jeg går altså også stadig og drømmer om at lave mig en pelsvest. Din, som du viser i bogen gir mig SÅ meget inspiration 🙂
  Mangler bare pelsen….

  Glæder mig til at se dem du laver til Rie.

  KH Maria.

  Reply
 3. Trine 12. oktober 2009 at 9:14

  Nøhj. Det er for børn!
  SMUKT!

  Reply
 4. Karen 12. oktober 2009 at 10:21

  smukt smukt…nej det er nærsten ikke til at klippe i. Kender godt fornemmelsen. Dejligt vi lige må se det.

  Karen

  Reply
 5. Tina 13. oktober 2009 at 14:16

  Hej Karen Marie

  Jeg har fulgt din lækre blog noget tid nu, og har sørme også (endelig) selv fået mig en blog. Jeg vil rigtig gerne følge din, da den – stilmæssigt, især – rammer lige ind i min smag 🙂
  MEN – jeg kan ikke se hvor og hvordan jeg kan tilmelde mig som fast læser…og det vil jeg jo gerne, når jeg jo nu ER fast læser :-))

  Kh Tina

  Reply
 6. christina 14. oktober 2009 at 21:27

  Hej Karen, jeg bliver simpelthen bare nødt til at vinde din bog i din giveaway… 🙂 Glæder mig til at se mere!!

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *