Patchwork på tasken

Jeg går og arbejder med noget reklame materiale jeg skal sende ud, og på en eller anden måde er den grød vist meget varm, for jeg synes ikke rigtig der kommer det helt store fra hånden – pænt irriterende, men det kan jo ikke glide i smør hver gang. Så jeg hopper lidt fra det ene til det andet, hedder vist afledningsmanøvre ;0)

Så et indlæg er vist et must lige nu! Tasken er fra en Hendes Verden sag – en blanding af skind med forskellig overflade og bævernylon.

Synes det giver en fin effekt at blande materialer og dermed opnå forskellig stoflighed. For at få materialerne til at fungere sammen (de kraftige sammen med de lettere), og for at give dem hold, har jeg strøget indlægsmateriale på bagsiden af de tyndeste.

Jeg troede at jeg ville komme til at elske denne taske, men som det ses, har jeg slet ikke brugt den. Måske jeg snart bare skulle indse det og sige farvel til den!? kende i det når man skyder helt ved siden af sig selv, med en ting man troede var lige i øjet?? 

Sender dejlige tanker til alle og ønsker jer en skøn weekend :0)

10 Comments

 1. Louise 9. april 2010 at 10:57

  Det kender jeg i hvertfald – at man skyder ved siden af sig selv.. Og så ligger det ellers bare der i bunden af skabet eller skuffen, og man er egentlig selv ærgelig over ikke at få det brugt!

  Men nej, hvor den bare fin den taske! Helt vildt! Den er i hvertfald ikke skudt ved siden af mig 😉

  Reply
 2. En fugl i hånden 9. april 2010 at 11:52

  Du kan tro, jeg også kender til det med at skyde forbi sig selv… især efter jeg er blevet blogger og får så ufattelig megen inspiration rundt omkring hos mange af I andre. Der er jo super meget, der er flot, fedt, smukt, pirrende etc, og jeg bliver faktisk nemt begejstret over farver og kombinationer, meeeen når alt kommer til alt, så er der faktisk rigtig meget, der alligvel ikke helt ER MIG, når jeg tænker mig ekstra godt om eller afprøver min egen variation af noget, jeg har set… Ikke fordi, det ikke er fedt alligevel, for det synes jeg, det er, men netop fordi jeg – som du udtrykker det – skyder forbi mig selv… Super rammende udtryk!

  Og det der med at lave andre ting, end det man skal… det kender jeg skam også alt for godt… overspringshandlinger fylder vist lidt for meget i mit liv for tiden…

  God arbejdslyst med materialet – spændende, hvad det mon drejer sig om… 😉

  KH Helle

  Reply
 3. Mette Marie 9. april 2010 at 13:25

  Jeg synes desværre tit, jeg er “vokset fra” mine projekter, når jeg endelig bliver færdig med dem.

  Tasken er virkelig flot. Den fortjener da end bedre skæbne end at bo i et skab og aldrig komme ud i lyset.

  Kh
  Mette Marie

  Reply
 4. Anne-Marie 9. april 2010 at 16:44

  Supersej taske!

  Rigtig god idé med de blandede materialer synes jeg! Din taske har da ikke været forgæves, når den både har været i Hendes Verden og her, så er rigtig mange jo blevet inspireret.

  Jeg har også rigtig mange designs liggende, som jeg ar lavet til forskellig anledninger, eller bare fordi jeg havde lyst. På et tidspunkt må man vel bare glæde nogle andre med dem som bloginspiration eller gaver, eller også må man vel ud i noget shop-tanke 🙂

  Reply
 5. Lis 9. april 2010 at 17:22

  åh, ja, det kender jeg alt for godt. Ofte får man kylet det i et hjørne, fordi man helt giver op over for det og så pludselig ser man et andet sted, at grundidéen er opstået i ny form. så får man atter lidt kærlige blikke til sit eget lille misfoster, der måske alligevel ikke er så tosset? Jeg ved jo ikke, om det lige er helt sådan du har haft det med din taske her, som jeg btw synes er en darling, men sådan har jeg det bare ofte med mine egne sager:)

  God weekend!

  Kh
  Lis

  Reply
 6. Stine 9. april 2010 at 19:45

  Superskøn taske i de skønneste farver!
  …og jeg kender alt til overspringshandlinger… sidder og laver en lige nu 😉

  go’ weekend
  🙂 Stine

  Reply
 7. Tusindfryd 9. april 2010 at 22:09

  Kære Karen

  Jeg skrev til hende 😉

  God weekend

  KH

  Reply
 8. Lone Søderberg 10. april 2010 at 9:01

  Hejsa, kender alt for godt til det.
  Her hjemme er det bare indretningsprojekter, der trækker ud og ikke håndarbejde.
  Ligenu er vi igang med renovering af køkken og gang.
  Jeg er igang med at male en stol og et ur…..
  Min forlovede er ved at være godt træt af alle vores projekter, der aldrig bliver færdige….
  Hilsen Lone

  Reply
  1. Karenmarie 10. april 2010 at 9:56

   Louise – Hvor dejligt at ramme dig :0)

   En fugl i hånden – Ja det er sjovt nok med de ting man kan li, for der både dem man kan li til andre og så dem der passer til en selv. Jeg laver jo så meget at jeg ofte laver ting der slet ikke er til mig selv, men denne havde jeg nu faktisk troet ville være mig. Jeg laver materiale der skal sendes ud omkring de inspirationskurser jeg laver for pædagoger:0)

   Mette Marie – Tak, du har ret den må finde et andet hjem end her hos mig, måske jeg bare skulle sælge eller forære den væk :0)

   Stine – Takker :0)

   Anne-Marie – Du har da helt ret, det er super hvis den kan inspirere andre, mine tanker gik egentlig også mere i retning af undren over at skyde forbi :0)

   Stine – Ja noget sjovt noget med de overspringshandlinger, men havd pokker man kan jo ikke væer totalt fokuseret hele tiden :0)

   Tusindfryd – Tak for din mail, det var helt som vi havde drøftet :0)

   Lone – ja ufærdige projekter er ikke skønne, ofte har jeg en deadline og det kan jo få, i alle tilfælde mig, til at rubbe neglene – det materiale jeg laver lige nu er det mig selv der sætte deadline og så kniber det godt nok lidt :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *