Patchwork og hvidløg

I Hendes Verden denne uge har jeg lavet to patchwork sager – trin for trin, kan du lære at sy patchwork figurer over karton og at sy stamps på den frie måde. Men du kan også snuppe en fyraftens workshop hos mig d.6 december kl.16-20, hvis du vil have kvalificeret vejledning mens du syr dine patchwork figurer, se mere HER og få en masse fif med i købet!

4 Comments

 1. Gaia 10. november 2011 at 12:52

  Hvad går den der hvidløgs patchwork tingest lige ud på???

  Reply
  1. Karenmarie 10. november 2011 at 12:57

   Gaia – Ganske enkelt en lille deko ting til et tableau eller sættekasse :0)

   Reply
 2. Kristina 10. november 2011 at 14:22

  Hvor er de bare fine… Må helt sikkert ud og have fingrene i bladet…

  Reply
 3. jette hvornum andersen 11. november 2011 at 7:05

  Hej med jer 3.
  Jeg vil fortælle at nu da jeg ikke vandt bogen, måtte jag ud at købe den og hvor er jeg glad for at jeg har gjort det. den er super god. hilsen fra en kreativ som har masser af tid. jette

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *