Patchwork med retro tapet

 

Patchwork med retro tapeter

Ny kommode i sommerhuset – den passer som fod i hose. I forsommeren lavede jeg en masse skønne ting sammen med min veninde Jane – vi producered til “vanløse på den anden ende” hvor vi havde en stand. En af de ting jeg lavede var denne søde lille kommode, som jeg havde klunset i vores container – findes der noget federe, end at få noget fantastisk ud af en gammel sag!? Den blev så fin, at jeg satsede på den ville bo hos mig – der var ellers rigtig mange forbi og savle over den, men ingen kom til lommerne, så nu er den flyttet til Rørvig.

De fine tapeter er dels fra Den hvide stil, dels fra Janes dejlige samling af retro tapeter – men man kan sagtens blande med forskellige typer mønstret papir. Kommoden er malet med en fantastisk lilla fra Flügger, Exolit V 40 farve Nr.:900 2004. tapet patchworket er klistret på med en blanding af tapetklister og trælim. Jeg har valgt at lave firkanterne i forskellig størrelse for på den måde, at få mest variation og det skønne farverige udtryk. Efterfølgende er patchwork tapetet lakeret med en blank lak.

14 Comments

 1. Marianne Wittorff 1. august 2009 at 1:01

  Hvor er den fantastisk! Egentlig heldigt (for dig), at ingen købte den… 😉

  Reply
  1. Karenmarie 1. august 2009 at 12:23

   Marianne – Ja du har ret jeg er heldig, og i den grad fordi Jane har doneret så mange fantastiske tapet rester til mig ;0)

   Reply
 2. Maria 4. august 2009 at 19:36

  Hej med dig.

  Først – tusind tak for din kommentar ved mig, for uden den, vidste jeg jo ikke om dig !
  Lækker blog, og hjemmeside du har her. Jeg falder næsten bagover af glæde, over alt det inspiration du øser ud af – lækkert !

  Kommoden er bare rigtig fin, og så lilla da 🙂 Radioen der står ovenpå den har jeg også.

  Jeg er simpelthen nødt til at linke til dig, maaange flere skal altså finde ind til dine sider her.

  KH Maria.

  Reply
  1. Karenmarie 4. august 2009 at 20:09

   Maria – ih tusind tak for det! Tænkte nok vi havde et smagsløg eller to til fælles ;0)

   Reply
 3. Trine 4. august 2009 at 21:22

  Ihh – du har den F E D E S T E æstetik jeg længe har set!
  Jeg kommer helt sikkert igen

  Kh Trine

  Reply
 4. Trine 4. august 2009 at 21:24

  … og i øvrigt; tillykke med din rigtig fine blog. Men en advarsel er på ain plads; man risikerer at blive dybt afhængig!

  Reply
  1. Karenmarie 5. august 2009 at 9:28

   Trine – Tusind tak:0)

   Reply
 5. Frau Putz 5. august 2009 at 9:40

  Hej KM
  Efter Frøken Fryds overvældende fine reklame for din side var jeg jo lige “nødt til” at kigge forbi.
  I er jo næsten tvillinger, kan jeg så konstatere, for lur mig, om Maria ikke også har et tapetseret møbel eller to… :o)
  Jeg klunsede et gammelt tegnebord i går, som i den grad trænger til en opfrisker, så mon ikke jeg lader mig inspirere til at prøve lidt møbeltapetsering.
  Glæder mig til – også – at følge din blog.
  KH FP

  Reply
 6. Rikke 5. august 2009 at 20:34

  Hej Karenmarie

  Jeg synes det er nogle lækre ting, du laver. Tak for masser af inspiration. Jeg vil helt sikkert følge med på sidelinien fremover – det var jo Maria (Frøken Fryd), der var så venlig at linke til dig.

  Mange hilsner
  Rikke

  Reply
  1. Karenmarie 6. august 2009 at 10:59

   Rikke – Tusind tak for det:0)

   Reply
 7. jeanette hegaard 7. august 2009 at 6:33

  Jep – du har ret, jeg kan helt sikkert lide din kommode, den er superflot. Og god idé med patchwork. Jeg skal nærstudere din blog, for det ser ud som om det her er et sted jeg kan blive hængende 🙂

  Reply
  1. Karenmarie 7. august 2009 at 8:02

   Jeanette – Dejligt, tænkte det nok og i lige måde kigger også forbi dig:0)

   Reply
 8. laila jensen 16. oktober 2009 at 20:15

  syntes mine papirer bobler når jeg maler med lakken?? hjælp hvad skal jeg gøre har du prøvet det??

  Reply
  1. Karenmarie 16. oktober 2009 at 22:30

   Laila – nogle typer papir/tapet bliver “større” når de bliver våde, brug en tør klud til at glatte ud med og laker først når limen er helt tør! håber det går :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *