Patchwork af skind resterne

patchwork på nøglevedhænget

Jeg har aldrig været den store skind elsker, ved egentlig ikke hvorfor, for jeg synes der er rigtig mange fine sager i skind – men det er jo noget af det dejlige ved mit job, at jeg ind imellem bliver udfordret godt og grundigt. Her i foråret har jeg lavet patchwork i skind og resterne blev til dette nøglevedhæng (det har været en del af en sag i BoligLiv). Synes egenlig det blev meget cool, lidt firser agtigt og så slet ikke alligevel :0)

patchwork på nøglevedhænget

Det dejlige ved at arbejde i skind er at det er så let at lave finish, kanterne skal ikke zigzagges og man kan bare lade skindet lappe ind over hinanden og så stikke det sammen. Her har jeg valgt at sy med en neonpink tråd, synes lige det giver lidt til designet. Blomsten er bare klippet ud og limet sammen – øverst er der en prik i “reflekterende plast” fra Creativ Company og en lille paillet.

4 Comments

 1. Marina 28. august 2009 at 19:43

  Den er bare så fin.

  Reply
 2. Trine 29. august 2009 at 12:45

  Mums – den ugle er da for smækker-lækker 🙂

  Reply
 3. Trine 29. august 2009 at 12:46

  Øh – kommentaren var så egentlig ment til det tidligere indlæg – men du ved hvad jeg ikke mener… øhh…?

  Reply
 4. Kirstenk 30. august 2009 at 9:16

  Jeg har lige fundet skindresteposen frem, mest til uglebrochen, men tak for mere inspiration…

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *