Påskeæg med fine streger

Fik lige et super fint påskeæg i går af min søde veninde Jane, synes lige i skal se det – kunne godt være lidt inspiration til påskegrenene!??

Ganske enkelt tegnet på hvidt karton, med sort- og neon-tusch. Lidt i stil med alle de skønne Zentangles, find mere inspiration HER og HER

Ps. Jeg har ikke være så meget på Påske beatet i år, så hvis du vil ha´ en masse Påske inspiration, så kig hos Marina hun deler ud af alle sine ideer, til både store og små!

1 Comment

  1. Marina 28. marts 2012 at 14:41

    Å hvor er du sød Karen Marie. Mit påsketema i år er faktisk påske i en ruf og jeg har sådan en tidsgrænse på 5 minutters indsats. Det er sjovt at hitte på ting der kan laves så hurtigt og jeg ender med mange flere ideer end jeg kan nå at vise frem i år.

    Til gengæld må mine små fine fuglebure der minder om dine julekugler vente til næste år. Sidste år viste jeg dem ikke fordi jeg ikke kan skaffe de små fugle som skal bo indeni (dem jeg har vrøvlet om så mange gange) men i år har Mathilde lavet en flok små fugle til mig og det er jo faktisk ekstra fint at man selv kan lave fuglen også. Til gengæld er det ikke ligefrem hurtigt og derfor må fugleburene vente….

    Masser af forårskram

    Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *