Påske pip og pynt

Den står jo for døren, og er det ikk`på tide at få en lille påske ide på banen her hos mig!? Jeg gjorde mig selv glad, med disse smukke kirsebærgrene og fandt lidt påske frem fra gemmerne – faktisk fra en Hendes verden sag 2009. 

Fuglene er lavet på karton, ensfarvet og prikket (fra Panduro Hobby). Jeg har malet med akrylfarve og en neon tusch. OBS! lad altid bundfarven tørre før du begynder at male f.eks. prikke oven på. Hvis du synes det virker lidt for bøvlet at male det hele, kunne det være en ide at klippe f.eks. vinger og andre dele ud i farvet og mønstret papir og lime det på.

Æg skal der også til, disse er lavet af retrotapet, men alle typer mønstret papir kan bruges, hvis ikke dobbelt papir kan bære, så lim på et stykke karton.

Det var så dagens pip herfra :0)

5 Comments

 1. Kardemomme/Benedicte 25. marts 2010 at 12:07

  Hei Karen Marie :))Så herlige fugler! Og fine egg! Ja disse hadde passet godt sammen med mine :)Du har lagt så mye flid i å pynte de nydelige fuglene. Det er altså så leit med pakken! Tenker på den hele tiden! Som sagt har jeg kvitteringen på at den er sendt men vet ikke hvor mye posten får gjort om den virkelig er borte.
  Men du skal ikke bekymre deg. Jeg sender selvfølgelig noe nytt hvis ikke pakken har dukket opp i løpet av noen dager.
  Krysser armer og bein for at den skal dukke opp i dag 🙂
  Klem fra Kardemomme 🙂

  Reply
 2. Tina Poulsen 25. marts 2010 at 21:17

  Sikke nogen ultra søde fugle 🙂 🙂 Man bliver helt forårs klar inden i 🙂
  vil du lege med på bogstavleg? Så har jeg tagget dig ovre hos mig 🙂

  Reply
 3. Pingback: Danes are crafty | Alina

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *