Papmaché skole #3

Lige her mens vi varmer op til weekenden, kommer det sidste papmaché tip. Arbejd direkte på et let skelet, og få på den måde nogle fine og finurlige figurer – jeg har lavet skelettet af vindseltråd. Til dette vil jeg klart anbefale silkepapir der understerger det lette udtryk. Jeg har drysset med lidt glimmer mens limen stadig var våd.

Gid weekenden må bringe varme og dejlige oplevelser hos dig :0)

4 Comments

 1. kardemomme 19. februar 2010 at 21:07

  Du lager virkelig en hel masse fantastiske ting Karen Marie.
  Kjempegøyale ting du lager i pappmache! jeg har ikke lekt meg med dette materialet siden jeg gikk på skolen og det hadde vært moro å uforske det igjen.Det ligger så enormt mange muligheter tilgjengelig med dette fine materialet og kun fantasien setter grenser for hva man kan lage. Men jeg er altså aller mest imponert over de fine sylindrene du har brukt som settekasse/hyller. De er så flotte at jeg har gått og drømt om dem siden jeg så dem første gang. Tror det må ha vært i Bolig Liv? De er bare supersøte og jeg ville gjerne ha laget noe lignende. Det er jo ikke sikkert du vil fortelle det men jeg lurer på om disse sylindrene er emballasje fra et eller annet eller om de kan bestilles noe sted? Skjønner godt om du vil holde hemmeligheten for deg selv men jeg er altså så begeistret for disse 🙂
  Nå er det fredagskveld og den hjemmelagede pizzaen står i ovnen.
  Ønsker deg en fin weekend! Hilsen Kardemomme :))

  Reply
 2. kirstenk 19. februar 2010 at 22:06

  Yes, sådan een skal jeg lave…passer perfekt til mine Anton Berg blomster…

  Reply
  1. Karenmarie 20. februar 2010 at 12:51

   Kirstenk – hvor sjovt jeg har også slikblomster, dem viser jeg en anden dag :0)

   Kardemomme – tak for det! Jo selvfølgelig vil jeg fortælle hvor du kan købe rørene, som er dokorationsrør. Du kan købe dem på mål hos http://www.greif.dk/ . Glæder mig til at se hvad du får lavet :0) Også dejlig weekend til dig :0)

   Reply
 3. Puk 20. februar 2010 at 23:53

  Hej Karen Marie
  Har linket til dig på min blog, fordi jeg har hæklet katten fra jeres fine bamsetillæg i Hendes Verden:)
  KH Puk

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *