Papir i lange baner

papir-opbevaring

I dag har jeg en af de dage hvor det er svært at fokusere – altså fokusere på hvilken opgave det lige er jeg skal gå i gang med – der ligger nemlig en dejlig bunke og venter på mig. Så jeg har gang i alle de små overspringshandlinger, som for eksempel, at overveje hvad jeg skal gøre ved mit værksted for at få det færdig gjort. For snart et år siden tog jeg den tunge tørn med sortering, oprydning og udsmidning –  nye systemer blev indkøbt og etableret, men af uransagelige grunde har jeg ikke lige fået lavet den sidste finish. I virkeligheden alt det der er rigtig sjovt og gør det hele sååå fint, men det er som om projektet hele tiden bliver overhalet af nye opgaver og andre projekter. Nu blev jeg lige lidt inspireret af Maria (frk. Fryd)og hendes nye arbejdsværelse, så jeg har egentlig ret meget lyst til at rykke på sagerne nu. Så jeg bruger morgenen på at snakke med mig selv om det er i orden ikke liiiige, at gå i gang med dukke/bamse sagen i dag eller hvordan – synes det er ved at udvikle sig til en meget lang snak;0)

Papir-opbevaring

Hører du også til en af dem der har bunker og atter bunker af papir og tapet på lager – så er her en ide til opbevaring, som ser fin ud og samtidig er ret praktisk. Og så er det faktisk en af de ting jeg HAR fået lavet på mit værksted. Jeg har brugt pose-opbevarings rør fra Ikea og sat den i to rækker af 3.

20 Comments

 1. Susanne 12. august 2009 at 10:27

  Dette likte eg! Eg har akkurat flytta inn i nytt (gamalt) hus, og utover hausten håpar eg å få tid til å lage min eigen lille verkstad. Først er det ein del andre prosjekt på gang rundt i huset, men å hente idear og inspirasjon er jo også gøy…

  (Håpar du forstår nynorsk ;o)

  Reply
 2. Maria 12. august 2009 at 21:14

  Hvor herligt jeg også kan inspirere dig 🙂
  Jeg har stort set ikke forladt mit nye kreaværelse det sidste døgn – hyyyygger mig bare sådan derinde.

  KH Maria.

  Reply
 3. Hanne C 12. august 2009 at 22:17

  Rigtig god ide, for papir bli´r altså bare ikke liggende, der hvor det skal. Jeg er på vej til Ikea 🙂

  Reply
 4. Marina 12. august 2009 at 22:38

  Å sikkent eventyr af skønne ruller. Jeg elsker gavepapir, tapet og alle de andre små lapper af skønhed. Jeg har mit gavepapir i en høj kurv og det virker fint, men din løsning er meget smuk.

  Reply
  1. Karenmarie 13. august 2009 at 8:27

   Susanne – hvor dejligt med kommentar helt fra Norge! Håber du får det fint i dit nye hus:0)

   Hanne C – Ja det har det med at hobe sig op det papir, jeg har for længst måtte etablere flere opbevarings muligheder til alt mit papir.

   Maria – Det er bare skønt at kunne fordybe sig:0)

   Marina – Skønhed kan man bare ikke få for meget af:0)

   Reply
 5. Ulla V. 13. august 2009 at 20:12

  Hvor er jeg bare inspireret af din blog…det er en fin lille verden du har her, med masser af skønne tanker og glade ideer – og ikke mindst billeder.

  Og ved du hvad? Så tror jeg, at du har skrevet én af mine yndlingsbøger…(Genbrug på den fede måde).

  Jeg vil glæde mig til at følge med her. 🙂

  Reply
  1. Karenmarie 13. august 2009 at 20:17

   Ulla – Glæder mig at du kan lide mine ting og tanker :0)

   Reply
 6. Marianne Wittorff 13. august 2009 at 21:59

  Skønne farver. Maj har lige bundet skolebøger ind og ønskede sig BRUNT indpakningspapir til det! Hvor glad en farve er det lige…?

  Reply
  1. Karenmarie 14. august 2009 at 8:12

   Marianne – Jeg husker selv den tid hvor det brune indpakningspapir var det absolut mest hotte, tror omkring samme alder som Maj – måske det er en trøst, at tænker på alle de farver jeg er vild med nu ;0)

   Reply
 7. Kirstenk 14. august 2009 at 7:56

  Hej, dejlig blog med dejlig inspiration, god ide med ikea-dimserne til opbevaring af papir, mit står i to spande, men det er lidt (læs: meget) noget rod…

  Reply
  1. Karenmarie 14. august 2009 at 8:03

   Kirstenk – Ja utroligt som det kan rode det papir ;0)

   Reply
 8. Anne-Mette 14. august 2009 at 10:58

  Hej

  Fantastiske parpir du har.. er det noget jeg kan købe gennem dig.. søger noget ala de røde nuancer du har på billedet og lilla… måske lidt tykis/blåt…??

  Mvh Anne-Mette

  Reply
  1. Karenmarie 15. august 2009 at 6:25

   Anne-Mette – Et rigtig godt sted at finde flotte papirtyper er hos Grønlykke.com, der finder du nogel af de røde. De lilla, bla. patchwork er fra House Doctor og så kan jeg også anbefale Rice, Mini Mega, Creativ Company og naturligvis Panduro – alle sælger på nettet. Så du kan nok høre, du skal på jagt og kigge efter lige det du kan li`, så god fornøjelse med det ;0)

   Reply
 9. Marianne Wittorff 15. august 2009 at 16:00

  Har du i øvrigt set artiklen om Frøken Svendsen i seneste (og sidste…) nummer af Kreative Kvinder. 4 flotte sider. Det skulle vel ikke være nogle af dine nederdele i Liberty og stribet rib, man kan se under uglen?
  Nu havde de ellers på Kreative Kvinder endelig fundet et udtryk, vi kan lide. Det har holdt hårdt ind imellem, og troskaben mod bladet var til tider svær at opretholde. Og så lukker de guddødemig!

  Reply
  1. Karenmarie 16. august 2009 at 21:49

   Marianne – Jep, jep det er Anitta og jeg der har lavet artiklen sååå jeg har set den – og du har ret den blev rigtig fin ;0) Ja jeg synes også det er super ærgeligt at de lukker, jeg havde lige fået snuden indenfor hos dem, så det er bare øv!

   Reply
 10. Maria Grandt 17. august 2009 at 19:33

  Hej Karen
  Flotte papirer, hvad bruger du dem egenlig til? (undskyld dumt spørgsmål).. Har for i øvrigt også sendt dig en email fik du ikke den?
  Mvh Maria

  Reply
  1. Karenmarie 18. august 2009 at 6:49

   Maria Grandt – Papiret bruger jeg til alverdens ting, jeg laver jo rigtig mange opgaver for Hendes Verden f.eks. decopage, scrap, tapesere mindre ting og sager, kort osv. osv. Forhåbentlig kommer der på et tidspunkt også nogle ting i den retning her på bloggen så du kan få nogle lidt mere konkrete ideer om hvad. Men ellers kig i mit galeri, der er i alle tilfælde et par ideer med papir :0)

   Reply
 11. Marianne Wittorff 17. august 2009 at 23:20

  Hihi. Så kan jeg da bedre forstå, at stilen har fået en drejning. Hvor sjovt! Og flere Hendes Verden-piger er også med på falderebet, så jeg.
  Ja, det er ærgerligt, at du kun lige nåede at komme med.

  Reply
 12. Marianne Wittorff 18. august 2009 at 18:01

  Hvor er jeg blind – du står jo for pokker som forfatter til den artikel i Kreative Kvinder! Det havde jeg ikke set:-)

  Reply
 13. Pingback: Orden i papir og tapet…

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *