Pakkekalender til damerne

Pakkekalender pakker

Damer vi må se det i øjnene, vi får alt for få pakkekalendere – det er jo lidt typisk, at vi fiser rundt og pynter og hygger for børn og familie –  kreere, sørger for dit, dut og dat – og ikke et øje er tørt. Men kommer nissen mon forbi hos jer her i december – øhhh jeg har ikke gode erfaringer på det plan, bortset naturligvis fra sidste år, hvor vi lavede fælles kalender her hos os – hvilket var super hyggeligt ;0). Nu har jeg tænkt mig, at der skal være en ide pakke her hos mig hver dag fra i morgen – en pakkekalender fyldt med juleideer, gaveideer, måske en henvisning eller 2 til anderledes steder at købe gaver, til indpakning osv. osv. For jeg ved det godt, al vores hyggen og pynten op er jo i høj grad vores eget behov, og heldigt for vores kære familier, at vi har sådanne gener der gerne vil jule på livet løs;0) Det er lidt snyd allerede at afsløre hvem nissen er, men jeg vil altså gerne være jeres ide nisse her i december – håber i har julesokkerne klar!?

jeg har lavet små pakker med cellofan poser, papirposer, perlaplade tal, trykte tal, små paptal der males, nogle klippet i papir, andre trykt med stempler. Det hele hænges på et tapetseret bræt med små kroge. Poser, papir og perler fra Creativ company, en del af papiret fra Grønlykke.

16 Comments

 1. Louise 30. november 2009 at 10:48

  Min julesok hænger klar, gabende tom – så glæder mig meget til se se og få dine gode ideer! 🙂
  Smukke ser dine pakker ud!
  Mvh Louise

  Reply
 2. Pia 30. november 2009 at 11:21

  Ihhh super ide – kan man også vinde pakkerne for det ser allerede fantastisk tiltalelde ud 😀 Glæder mig til at følge med

  Reply
 3. Rakel 30. november 2009 at 11:30

  Juhu… Den er jeg med på… 😉
  Jeg får heller aldrig pakkekalender, men læste engang om et par veninder som begge var vilde med at lave selv og gå på loppemarkeder, og i løbet af året samlede de hver især 24 gaver som skulle forsøde den andens juletid.. Måske man fandt et fint broderi til 1 kr på et loppemarked, el hæklede et hårspænde, bagte nogle kager, fandt de flotteste servietter osv.. Det har mig og en veninde snakket lidt om at gøre næste år.. 🙂

  Reply
 4. Marie-Louise 30. november 2009 at 11:35

  Fanastisk ide. Næsten den bedste julekalender man kan ønske sig Karen Marie 😉

  Reply
 5. SarahN 30. november 2009 at 12:05

  Jamen altså, jeg kan kun sige tak – sikke en gave at få, når nu man er vant til selv at stå fot det 🙂

  Reply
 6. Karen 30. november 2009 at 12:07

  Det ser da frygtelig tiltalende ud. jeg er SÅ vild med neon pink og neon orange, at jeg konstant leder efter ting i den farve…uh de der perleplade tal er da for fantastiske i den farve.
  I like what you do.Spændende idé.

  Reply
 7. Mette 30. november 2009 at 12:34

  Sikken dejlig julekalender – det fås da faktisk ikke bedre. Jeg vil glæde mig til at åbne den hver dag :-). Kh Mette

  Reply
 8. Losarinas mor 30. november 2009 at 12:59

  Det var en dejlig ide !
  Jeg synes du har ret, vi kvinder trænger også til gaver 🙂

  Reply
 9. Marianne Wittorff 30. november 2009 at 15:18

  Hvor skønt! Så er der noget at glæde sig til hver dag. Måske skulle jeg gøre det til en vane at starte dagen med at åbne computeren – så var det ikke så træls at stå op i de mørke morgener.
  Hvor er du sød og gavmild.

  Reply
 10. Lis 30. november 2009 at 15:33

  Fantastisk idé! jeg står klar med min julesok hver dag så – hit me!:)

  Reply
 11. Ulla V. 30. november 2009 at 17:42

  Det vil jeg se frem til med glæde og forventning. :))

  Reply
 12. Birthe 30. november 2009 at 18:39

  Kære Karen. Sikke fine ting du har på din blog. Jeg kan se du også er glad for fint papir – og jeg har i den anledning brug for lidt hjælp. Hvor kan man få spraylim, der ikke lugter grimt af opløsningsmidler?
  Jeg skal bruge spraylimen til mine julestjerner af papir.
  Bedste hilsner
  Birthe (by Frökenen)

  Reply
 13. Hanne 30. november 2009 at 19:21

  Super initiativ.
  Jeg vil glæde mig til hver eneste dag.

  Reply
 14. Trine 30. november 2009 at 21:13

  Næææææh, hvilken fantastisk dag at ‘finde dig’…..jeg er ny her på din blog, men er fyldt med ‘imponade’ over dine kreativitet…glæder mig til at få fyldt sokken op her i december…

  kh
  Trine

  Reply
 15. Puk 30. november 2009 at 23:19

  Jeg har hængt min julesok op! Min mand har faktisk egenrådigt besluttet, at det kun er børnene, der skal have gaver af nissen i år (hver søndag i advent), men jeg vil også have gaver…:( Bliver glad, nu hvor jeg ser, at du laver lidt for damerne – TAK! Ser frem til det, Karen Marie.

  Reply
 16. mette b 30. november 2009 at 23:52

  Iiih, tak. Jeg vil glæde mig til at åbne den hver morgen.
  Knus!

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *