Pakkekalender til damerne # 2

Nu er Laust pakkekalender pakket og sendt mod Fyn, typisk at moaaren der laver pakkekalender i alverdens afskygninger til diverse magasiner, er i absolut sidst øjeblik med den til sønnen på efterskole ;0) Nu er det op til postmand Per og vejret, at den kommer det sidste stykke frem til den unge mand. Dette er i øvrigt kalenderen til “projekt i sidste øjeblik” – neon murersnor bundet i 24 løkker med mellemrum, pakker pakket ind med snor omkring, pyntet med små chokolade-julemænd, tallene skrevet med neontush og hele molevitten bundet på snoren.

Nu er Laust jo ikke den eneste der fortjener en pakkekalender, så jeg vil gentage min jule-ide-pakkekalender fra sidste år. Hver dag i december smider jeg noget julet på bloggen, som kunne inspirere jer til gaver, pynt, indpakning og hvad der nu falder mig ind. I øvrigt må jeg lige vise en fin lille gave frem som jeg fik i lørdags til min workshop – nemlig denne fine lille broderede pung fra Vietnam, og tak Camilla for den!

6 Comments

 1. Marie-Louise 30. november 2010 at 13:05

  Jubii. Det vil jeg virkelig glæde mig til. Har allerede brugt din kalender fra sidste år til at blive i julestemning i år:-)

  Reply
 2. Marina 30. november 2010 at 13:24

  Jeps. Den kender jeg. I år hvor jeg redigner vores traditioner fordi jeg simpelthen er blevet træt af 3×24 nye dingenoter har jeg ikke engang endeligt besluttet mig for hvilken indpakning der skal danne ramme om dagens nissejagt (for gavenisserne i en eller anden form kan vi ikke undværre). Men han bliver glad sønnen, også selvom kalenderen eventuelt kommer en dag for sent.

  Reply
 3. Marie 30. november 2010 at 15:20

  De er rigtig søde. Dejligt med så mange farver.

  Reply
 4. Annkarina Kellberg 30. november 2010 at 17:40

  Hvor skøn. Hvor køber jeg neontusher og det skønne snor?

  Reply
  1. Karenmarie 30. november 2010 at 17:51

   Annkarina Kellberg – Du kan købe murersnor i byggemarkeder og ind immellem 10èr butikker – neontush har jeg købt i Magasin/Ordning og reda :0)

   Reply
 5. KirstenK 1. december 2010 at 9:57

  Jeps, det er sådan det er…skomagerens børn går i de ringste sko…

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *