På mit arbejdsbord

Nu er jeg næste færdig med alle årets julesager og på mandag skal vi fotografere bla. en sjov sag med gopler. Så her får du lige et lille kig på mit arbejdsbord, hvor jeg leger med vindseltråd, glimmergarn og væv på anderledes måder. jeg elsker absolut at lave julesager, men det er også dejligt når der kommer noget helt og aldeles andet på to do listen.

dejlig weekend til dig, mon du skal lave noget hyggeligt håndarbejde?

Blot detaljer med glimmergarn, uldgarn og kitmohair

Update følger når sagen bliver vist :0)

2 Comments

 1. Marina 7. september 2018 at 17:14

  Hvor ser det bare fint og spændene ud. Du er simpelthen så fabelagtig dygtig!

  Reply
  1. Karen Marie 10. september 2018 at 15:18

   Marina – Tak søde Marina, det er jeg glad for du synes :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *