På pinden igen

Hold da op en omgang jeg har været igennem, har ganske enkelt ikke kunne trække mine arme så højt op, at de kunne nå tastaturet – tror ikke jeg har ikke været så syg siden jeg var barn. Nå men nu er jeg på pinden igen kun lettere hostende og små slatten ;0)

Har slet ikke fået gjort reklame for min workshop “Værkstedet for tunika, t-shirt og overdele” d.26 marts kl.10-17. Du kan nå det endnu, hvis du har lyst til en dag  i mit kreative univers, med tilskærings indput, nye finish teknikker og masser af ny inspiration – alt under min kyndige vejledning. Se mere om workshoppen HER

3 Comments

 1. Pingback: På pinden igen

 2. stine Hoelgaard Johansen 7. marts 2011 at 11:17

  Hej kære Karen Marie

  godt at høre at du er rask igen, det var godt nok
  også noget af en omgang du lige har været igennem.
  Det ser super smukt ud det du har syet, v-udskæring
  på en tunika, gætter jeg??

  God dag Stine:)

  Reply
 3. Susanne 7. marts 2011 at 14:01

  Dejligt at du er tilbage på pinden…

  God solskinsdag til dig.

  Susanne

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *