På gensyn i NY

Min dejlige søn Rasmus er rejst til New York med sin søde kæreste Ane, de skal læse et semester der. Vildt og overvældende, at min søn er blevet SÅ voksen – sig mig lige, hvornår var det lige det skete?? Tror måske det var en af de dage, hvor jeg var godt i gang med at leve livet, men jeg synes bare lige han sad der foran på cyklen med sit lyse hår. Nu tænker jeg “det er Rasmus før jeg når at blinke”, når jeg ser unge mænd med deres små børn på cykel, sådan ændres ens roller sig ganske stille og roligt. Det er vildt det liv som det går, nærmest uden man opdager det.

Nå der røg jeg lige i lidt tænksomhed, ville egentlig bare vise jer lidt af den mini krea gave som moar lavede til de unge mennesker. Der var dømt mini hygge (lidt til væggen, lidt til bordet) til den nye lejlighed, Masking tape og kærlighed.

Mini familiealbum, som også indeholder nogle af de aller vigtigste opskrifter fra familiens kogebog.

Mini jul på dåse – kan ikke afsløre indholdet for den åbnes først til december :0)

9 Comments

 1. Pingback: På gensyn i NY

 2. Mette Nobel 9. august 2011 at 21:44

  Hvor er de heldige – både at skulle til NY – men også at have en moar som dig! Virkelig skøn gave!! Tak fordi du deler!!

  Reply
 3. Kamilla 9. august 2011 at 21:48

  Hvor er det dog nogle skønne ting!! Fantastisk mor+svigermor du er!! Glæder mig SÅ meget til at se, hvad dåsen indeholder 🙂

  Reply
 4. Halla 9. august 2011 at 23:03

  nåååårh snøft.. Men så har du en undskyldning for en smuttur til NY?? Ikke dårligt..

  Reply
 5. Tine 10. august 2011 at 9:56

  åhhh jeg sad også og blev lidt våd om øjnene her på kontoret… snøøøft – tænker på min egen søn der har lyst hår og som faktisk sidder foran på cyklen lige nu – og som ALDRIG skal være voksen og rejse til NYC (ihvertfald ikke uden mig!) – men han må godt begynde at sove lidt længere om morgenen dog!

  Reply
 6. Teresa 10. august 2011 at 14:08

  Rigtige gode rejsegaver…

  Reply
 7. anette lyskjær 10. august 2011 at 20:29

  Hvilke fantastisk dejlige rejsegaver de unge mennesker får med sig til den udenlandske studenterhybel. Noget de med garanti vil sætte pris på.

  Reply
 8. Katrine 11. august 2011 at 22:55

  Det er en fantastisk idé at give de unge mennesker lidt historie og minder med på turen. Har selv lige sendt en niece af sted til Texas med lidt praktisk og lidt fra os med på turen. Bare sådan så de husker og kan varme sig med det. 🙂

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *