På besøg i Amsterdam #3

Se lige her nogle sjove og anderledes broderier jeg så på min vej – her fladsting på gamle kaffefiltre, ret sej effekt synes jeg – ligner næsten bark!

Og maskinbroderet træ med, håndsyede sting over, plus pailletter som blade, også cool ide.

Eller hvad med den gamle vaskeklud, fyldt med kærlighed? Synes altid det er sjovt når broderi bliver brugt på anderledes måder – ret inspirerende. Hvis ikke det lige var fordi jeg har en kæmpe bunke på mit værksted, som bare SKAL laves, så ville jeg sætte mig stille og roligt i sofaen og brodere for sjov.

Ps. Kunne det ikke være sjovt at finde på et fælles sjovt, broderi/genbrugs projekt – altså noget med at brodere på den samme ting med alle vores forskellige udtryk og på en eller anden måde få vist det frem til hinanden her i blogland?? Den ide må jeg vist brygge lidt videre på!??

6 Comments

 1. line galst Jørgensen 27. maj 2011 at 10:25

  Det træ er så smukt!
  Og så skal jeg da brodere hjerter på alle vores håndklæder, så fin ide´. Vi må altså brodere og drikker rødvin meget snart!
  Kram

  Reply
  1. Karenmarie 27. maj 2011 at 10:32

   Line – Ja hvad tid skal jeg komme?? lyder så super hyggeligt ;0)

   Reply
 2. Pingback: På besøg i Amsterdam #3

 3. Marina 27. maj 2011 at 16:23

  Så fine ting. Du er som altid god til at spotte det smukke. Og husbåden. Å. Netop sådan en husbåd drømmer jeg om at bo i når jeg en dag får lokket familien til Amsterdam. KRAM.

  Reply
 4. Anne D 28. maj 2011 at 16:36

  God ide med det fælles. I nogle kunstnerkredse skriver man en slags “kunstdagbog” som bliver sendt videre. Måske kunne man lave noget tilsvarende med broderi. Man kunne brodere sin uge (glad, sur, sort, hvid…)og derefter sende broderiet videre. Jegvil i hvert fald gerne være med 🙂

  Reply
  1. Karenmarie 29. maj 2011 at 8:13

   Marina – ja du kan godt gå kraftigt i gang med dit lokke arbejde – der er skønt! :0)

   Anne D – Fedt at du har lyst til at være med, sjov ide med vandre broderi, jeg tænker videre :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *