På besøg i Amsterdam #2

Vi boede helt og aldeles fantastisk i Amsterdam – det føltes faktisk lidt som at have sit sommerhus med på storbys ferie og kan man ønske sig mere end storby og afslapning i en og samme pakke!?? Ikke hvis du spør` mig – og lige HER hos Hans og Elisabeth, fandt vi det perfekte sted for os. Husbåden var gjort klar, efter alle kunstens regler, til at vi skulle føle os hjemme – morgenmad i køleskabet, frugt i skålen og smukke blomster i vasen – en rigtigt dejlig oplevelse, som jeg varmt kan anbefale til dem af jer der overvejer Amsterdam. Man kan sagten bo en familie på båden, der er 6 sovepladser i alt.

6 Comments

 1. Pingback: På besøg i Amsterdam #2

 2. Maria Blok Hansen 26. maj 2011 at 23:57

  Hej Karen Marie. Er det et sted man kan leje og har du en adresse. Jeg skal snart derned, og det ser super hyggeligt ud.
  Hilsen Maria, Tidens Ting.

  Reply
  1. Karenmarie 27. maj 2011 at 7:08

   Maria – Ups jeg havde da sat et forkert link på – det er rettet, så i alle kan se lidt mere fra den fantastiske husbåd :0)

   Reply
 3. Alice Schmidt 27. maj 2011 at 7:31

  Hvor ser det bare hyggeligt ud. Det kunne jeg også tænke mig 🙂

  Reply
 4. Christina 27. maj 2011 at 7:53

  EJ hvor ser det skønt ud!!! Der vil jeg også ned. Jeg tjekker linket ud med det samme og bogmærker det:-)

  Reply
 5. Amsterdam 14. april 2012 at 21:23

  Ih hvor ser det bare fantastisk ud 🙂 Amsterdam er skøn, næste gang vil jeg også bo på en husbåd 🙂

  Hilsen Camilla

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *