Opgradering af værksted

Har været i gang med at opgradere mit værksted lidt, så det fungere bedre når jeg har kursister på workshop – og den slags tager altid om sig med masser af oprydning og sager. Men skønt er det, når alle stofferne, dimserne og kasserne er sat på plads igen!

Jeg har en hel væg med Ikea stigereoler, med varierende år på bagen, så jeg har hvidpigmenteret dem alle for bare at give en nogenlunde ensartet overflade.

Så et lille let og billigt TIP: fortynd væg-akrylmaling eller panel-akrylmaling med vand, ca. 1 del maling og 2 dele vand – brug en svamp til at “male” med – lad svampen være rimelig “tør”, så er det lettere at styre malingen og at få overfladen ensartet. Super nem måde at slippe af med det gulnede fyretræs look!

7 Comments

 1. Pingback: Opgradering af værksted

 2. Mette 4. april 2011 at 9:53

  Må vi så ikke se resultatet af malingen = stigreolerne?
  Super ide med at opbevare ruller i holderne fra Ikea – det må jeg prøve:-) God dag.

  Reply
 3. Lone 4. april 2011 at 10:34

  Det ser super godt ud, er død misundelig!

  Reply
 4. Malene 4. april 2011 at 18:53

  Det ser bare fedt ud dit arbejdsrum. Hvor er de fine rør i reolen fra?

  Reply
  1. Karenmarie 5. april 2011 at 18:39

   Malene – Rørene er papdekorationsrør som kan købes her http://www.greif.dk/products.aspx?categoryId=166 – omkostningerne er lidt dyre, men til gengæld kan du få dem i lige de mål du ønsker. De er bruge når du køber dem jeg har bare malet mine med akrylmaling :0)

   Reply
 5. Marina 6. april 2011 at 9:50

  Dit værksted er bare for skønt. Fyldt med livsglæde.

  Reply
 6. Marie-Louise 9. april 2011 at 13:32

  Lækkert værksted. God ide med de rør…begge slags ser meget anvendelige ud, synes jeg. Er sikker på at jeg ville føle mig meget inspireret på dit værksted, i dit selvskab.
  Tak for din søde besked på min blog Karen Marie.

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *