Og vinderne er!

Arne og Carlos

Aller først, tusind tak fordi i ville hjælpe mig med at få lidt liv på min FB-side!

Nu har jeg trukket lod og vinderne blev:

Marianne Wittorff: Arne og Carlos “Strik fra Setesdal”

Anna Kristina Odgaard: Arne og Carlos “Julekugler”

Anne Altschul Jensen: Carol Meldrum “½-times strik”

Vil i alle sende mig en mail på kontakt@karenmarie.nu, med jeres adresser, så sender jeg en dejlig bog til jer!?

Dejlig søndag til dig derude! Nu kalder mit værksted på mig, der skal pakkes til TV2fri i morgen.

 

 

3 Comments

 1. Marianne Wittorff 2. december 2013 at 0:08

  Kære Karen Marie
  Sikke en dejlig overraskelse lige før sengetid. Nu kan jeg da sove godt! Tusind tak, jeg glæder mig vildt til at se bogen. Drengenes andre bøger har været fantastisk flot stylet, så det er denne nok også.
  Rigtig god julemåned!
  Mange hilsner
  Marianne

  Reply
 2. Marianne Wittorff 22. december 2013 at 9:53

  Nu havde det jo været fedt at kunne sige, at jeg var færdig med en trøje fra bogen… Det kan jeg dog ikke, men jeg har kigget rigtig meget i den, og jeg har savlet, har jeg. Jeg tror, min første striktrøje til Jens skal komme derfra! Så tusind tak for bogen, den er en fornøjelse.

  Rigtig god og velfortjent jul tl dig og dine!

  Reply
  1. Karenmarie 22. december 2013 at 19:49

   Marianne – bare du er glad for den, så er det bare top!Er sikker på Jens vil blive lykkelig for en af de lækre sager :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *