Og vinderne blev

Nr. 44 Janet, Maagaards midtliv, du får snart en ny taske – tillykke med den!

Nr. 24 Marina, Badut, til dig kommer der snart noget der kan varme din hals – tillykke! En kæmpe tak til jer alle, for jeres dejlige kommentarer, de varmer mit lille krea-hjerte :0)

Janet og Marina vil i sende mig jeres adresser på kontakt@karenmarie.nu, så sender jeg en pakke til jer!

3 Comments

 1. Kristin Moldskred 5. juli 2010 at 0:07

  Hei og gratulerer til dei heldige vinnarane! For ein fin og spennande blogg du har.:) Veldig koselig å lese kommentaren frå deg! Eg oppdaga for nokre dagar sidan at eg hadde ei bok av deg her som eg har lånt på biblioteket. Det var litt morsomt.:) Veldig fin bok! Ser ut som du er litt sånn som eg, likar å styre med litt forskjellig. Likte godt innlegga dine om maling! Her kjem eg nok innom igjen ja!
  Klem Kristin
  -almaPalma-

  Reply
 2. Janet 5. juli 2010 at 9:07

  Jaaaa det er jo mig…Jeg er da vidst verdens heldigste…Det er fantastisk…Tak….Nu skal Randers rockes med den fedeste taske..

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *