Og vinderne blev

Så fik jeg trukket lod om mine to dyr. Vinderne blev nr. 13 Ulla, som skrev “Jeg kommer glad og er med i lodtrækningen. Som sagt før, synes jeg de har et super fint udtryk. Kan rigtig godt lide det lidt nysgerrige og forundrede blik:-)” – og nr. 84 Monika Grøndal, som skrev “Hvor er de skønne, jeg vil også gerne være med. Kh Monika”

 – hvis i sender en mail på kontakt@karenmarie.nu, med jeres dyre ønske og adresse, så skal jeg lave en pakke til jer!

2 Comments

 1. Monika Grøndal 2. november 2010 at 13:34

  Aj, hvor er jeg glad. Jeg vælger Olga the Owl, hun er ikke til at stå for. Tusinde tak.
  Jeg sender en email til dig snarest.
  Kh
  Monika

  Reply
 2. ulla 2. november 2010 at 18:58

  Jiippiiii. Dejlig overraskelse efter en lidt lang dag på jobbet.
  Jeg har fluks sendt dig en mail:-)
  Kh Ulla

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *