Nyt til broderi-glade

Jeg har fået nogle nye produkter i shoppen – 2 store broderikit med nye farve kombinationer lige efter mine smagsløg – et med lidt klassiske farver (+ selvfølgelig det legendariske lille los neon ;0) og et med fuld knald på.

På lager er nu også 2 lækre markeringspenne fra Clover, begge er super når du skal brodere. Den pink forsvinder af sig selv, i løbet af nogle dage og den anden stryges væk- og er i øvrigt hvid, så den kan markere på de mørke farver. Så skal du i gang med fribroderi må du heller kigge forbi HER!

4 Comments

 1. stine 20. april 2012 at 12:08

  Skønne sager.

  God weekend til dig, du kære

  Stine:)

  Reply
 2. Marina 20. april 2012 at 16:35

  Du er flittig.

  Hav en dejlig, dejlig weekend skønne menneske.

  Reply
 3. Katrine 20. april 2012 at 21:23

  Ja, vi ses jo i morgen. Og jeg kan se, at jeg skal have portemonnæen med. 😉 Og jeg håber, at vi kursusdeltagere får skudt din weekend godt i gang… 🙂

  Reply
 4. KirstenK 21. april 2012 at 7:05

  Lige hvad jeg står og mangler…har straks bestilt begge markeringspenne…God weekend!

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *